Terazi Burç Yorumları 20 Aralık 2021

Terazi burcunun 20 Aralık 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 20 Aralık 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 20 Aralık 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 20 Aralık 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 20 Aralık 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 20 Aralık 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Aralık 2021 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uyum arayan gezegen yöneticiniz Venüs, eviniz, aileniz ve en içteki dördüncü eviniz aracılığıyla güç merkezi Plüton’un yanında oturmaya devam ediyor – gölge tarafınıza ve ilişkilerinizi ve değer sistemlerinizi çevreleyen temalara vurgu yapıyor. Aklında bir şey var mı, Terazi? Ne de olsa Venüs geri harekette olacak, bu yüzden bu süre zarfında gözden geçirileceklere dikkat ettiğinizden emin olun. Ayrıca, bugünün onuncu otorite evinizdeki ay ile altıncı günlük ritüelleriniz aracılığıyla rüya gibi Neptün arasındaki tatlı üçgen açı, hak ettiğiniz bir kişisel günü geçirmeniz için ihtiyacınız olan tek doğrulama olacaktır.


20 Aralık 2021 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Dünyadaki yeriniz hakkında oldukça iyi hissediyorsunuz, ama şimdi dünyanın kendisi hakkında bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Büyük fikirleriniz sizi çok ilginç bazı yeni yönlere götürebilir.


20 Aralık 2021 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Basit bir konuşma nereye gidebilir, Terazi? Bugün güneş Jüpiter’e 60’lık açı yaparak pozitif bir iletişim genişlemesine işaret ediyor. Şans eseri, güneş iletişim sektörünüzde, Jüpiter ise yaratıcılık ve kendini ifade etme sektörünüzden geçerken profesyonel tutkularınız hakkında konuşmanızı inanılmaz derecede kolaylaştırıyor. Bugün, işte becerilerinizi veya yeteneklerinizi sergilemek için yeni bir girişime yol açabilecek Merkür üçgeni Uranüs retrosu ile güçlendirilmiş hızlı bir beyin fırtınası seansı yapabilirsiniz! Her iki geçiş de yeni bir projeyi hayata geçirmeyi veya bir hedefi yaratıcı bir şekilde ele almayı olumlu yönde etkileyebilir.


20 Aralık 2021 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün hissettiğiniz herhangi bir suçluluğu görmezden gelin – bir fırsattan yararlanmalısınız.


20 Aralık 2021 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün meslektaşlarınız size karşı daha duygusal veya açık görünebilir, çünkü Yengeç ayı haritanızın kariyeri yöneten sektörüne ışık tutar. Yumuşak, dengeli auranız karşılaştığınız kişiler için genellikle sakinleştirici ve iyileştiricidir, bu da muhtemelen iş arkadaşlarınıza yaydığınız yatıştırıcı titreşimlere yönelmeleri için ilham verecektir. Şu anda size güvenenlere karşı sabırlı ve şefkatli olun, ancak özellikle odaklanmanız gereken başka görevleriniz varsa, sınırlar koymak konusunda suçlu hissetmeyin. Mesleki sorumluluklarınız da beslenmenize ve dikkatinize ihtiyaç duyacaktır, bu nedenle ofis terapisti olarak çok fazla zaman kaybetmeyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.