Terazi Burç Yorumları 19 Aralık 2021

Terazi burcunun 19 Aralık 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 19 Aralık 2021 Pazar günü neler bekliyor? Terazi burcunun 19 Aralık 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 19 Aralık 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 19 Aralık 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 19 Aralık 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

19 Aralık 2021 Pazar Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Duygusal pillerinizin yeniden şarj olabilmesi için bölge dışına çıkmanız gerekiyor, bu yüzden şimdilik yapılacaklar listeniz için panik yapmayın. Bugün biraz bencil olmanıza izin verin. Kendin için yapabileceğin en az şey bu!


19 Aralık 2021 Pazar Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Şu anda biraz gevşek enerji var; sonunda dolaşmak için yeterli alana sahip olacaksınız.


19 Aralık 2021 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün planları iptal ettiğiniz için kendinizi suçlu hissetmeyin, çünkü Yengeç ayı aksiyon gezegeni Mars’la dengesiz bir görünüm paylaşıyor. Bu titreşimler, kalkıp gitme motivasyonunuzu olumsuz etkileyebilir, bu da o gün için planlanan herhangi bir sosyal etkileşimin çekiciliğini ciddi şekilde kaybedebileceği anlamına gelir. Çalışma haftası hızla yaklaşırken, kendinize ciddi bir kişisel bakım lehine telefonunuzdan, planlarınızdan ve ev sorumluluklarınızdan uzaklaşma izni verin. Küvette uzun bir yürüyüş, esneme veya daldırma, sizin için şu anda arkadaşlarınızın veya ailenizin yapabileceğinden daha fazlasını yapacak, bu yüzden devam edin ve o Ar-Ge’yi içinize çekin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.