Terazi Burç Yorumları 16 Aralık 2021

Terazi burcunun 16 Aralık 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 16 Aralık 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunun 16 Aralık 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 16 Aralık 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 16 Aralık 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 16 Aralık 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Aralık 2021 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ayın, perili sekizinci seks, samimiyet ve paylaşılan kaynaklar evinizdeki şüpheli yolculuğundan sonra, Luna, geniş kapsamlı dokuzuncu kendinizi keşfetme evinizi harekete geçirerek meraklı İkizler burcunda aylık ilk çıkışını yapacak. Ve bekar veya romantik olarak bağlı olmanıza rağmen, önemli bir kişi hakkında bir veya iki şey öğrenmiş olmanız muhtemeldir. Ancak Luna'nın Mars'a muhalefeti, özellikle sohbet ederken açık fikirli olmanızı teşvik ediyor. Unutmayın, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi Mars yönetir, bu da bu süre zarfında daha açık sözlü, inatçı ve gerçeği aradığınız anlamına gelir. Bunda yanlış bir şey yok Terazi, dengeyi koruduğun sürece.


16 Aralık 2021 Perşembe Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İnsanlar, vardığınızda her şeyin mükemmel olduğundan emin olmak için bütün gün önünüzde koşuşturuyormuş gibi görünebilir, tıpkı kendi kişisel çevreniz gibi. İnsanlar sadece seni mutlu etmek istiyor, bırak kapılarını açsınlar!


16 Aralık 2021 Perşembe Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün bir tartışmayı çözmek için cesur bir adım atarsanız, kin beslemeyeceksiniz.


16 Aralık 2021 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Ay Boğa burcundaki yolculuğunu tamamlarken, günün ilk yarısında kişisel ve profesyonel işlerinize dikkat edin. Ayın İkizler burcuna dönüştüğü ve sizi maceracı bir havaya soktuğu bu öğleden sonra boş zamanlarınız için biraz alan yaratmak isteyeceksiniz. Bu ay yerleşimi, haritanızın yüksek düşünme ve maneviyatı yöneten bölümünü harekete geçirecek, sizi yeni şeyler denemeye, rutininizi karıştırmaya ve evrenle bağlantı kurmaya teşvik edecek. Bu kozmik iklimin taşıdığı ışık enerjisinin tadını çıkarın ve acil olmayan işleri başka bir güne saklamak konusunda kendinizi kötü hissetmeyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.