Terazi Burç Yorumları 15 Aralık 2021

Terazi burcunun 15 Aralık 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 15 Aralık 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunun 15 Aralık 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 15 Aralık 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 15 Aralık 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 15 Aralık 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Aralık 2021 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, duyusal güdümlü Boğa ve seks, samimi birliktelikler ve paylaşılan kaynaklarla ilgili perili sekizinci evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, altıncı durum tespiti eviniz aracılığıyla rüya gibi Neptün ile uyumlu bir altmışlık açı oluşturacaktır. Bekar veya romantik olarak bağlı, bu süre zarfında enerjinizi korumak ve bazı sınırlar koymak önemlidir. Bu, tüm sınırları ortadan kaldırdığı bilindiği için, her şeyi kapsayan Neptün'ün büyüleyici etkisi düşünüldüğünde özellikle doğrudur. Başka bir notta, diğerleriniz bunu çift terapisi veya genel hizmet eylemleri için bir fırsat olarak kullanabilir. Her zaman iyileştirmeye yer vardır, Terazi.


15 Aralık 2021 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Siz ve hayranlarınız birbirinize birkaç adım daha yaklaşıyorsunuz ve grubun en ateşlisini seçebilmelisiniz. Herhangi bir nedenle flört etmek istemiyorsan, en azından beyninde şeker olacak.


15 Aralık 2021 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir arkadaş sana şu anda ihtiyacın olanı veremeyecek kadar bunalmış durumda. Sabırlı ol.


15 Aralık 2021 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, şu anda evrenin size karışık sinyaller gönderdiğini hissedebilirsiniz, tutkulu Mars kuzey ay düğümü ile karşı karşıya gelir. İçgüdünüzün size söylediği şey, mantıklı zihninizin düşündüğünden büyük ölçüde farklı olabilir ve sizi biraz çıkmaza sokar. Kendinize bir iyilik yapın ve önemli kararları almayı birkaç gün erteleyin. Hepimiz 7/24 zihinsel berraklığa sahip olamayız ve bugün her şeyin birbirine karışmadığı zamanlardan sadece biri. Nasıl ilerleyeceğinizi vurgulamak yerine, bu kozmik iklimi rahatlamak ve bir adım geri atmak için bir bahane olarak kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.