Terazi Burç Yorumları 14 Aralık 2021

Terazi burcunun 14 Aralık 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 14 Aralık 2021 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunun 14 Aralık 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 14 Aralık 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 14 Aralık 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 14 Aralık 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Aralık 2021 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, şehvetli Boğa burcuna ve seks, samimi birliktelikler ve paylaşılan kaynaklarla ilgili erotik sekizinci evinize geçişi üzerine, bu süreçte özgürlüğü seven Uranüs ile güçlerini birleştirecek. Terazi, duygusal istikrar için yoğun arzunuza rağmen – yani biriyle ilişkiniz konusunda – beklenmedik Uranüs'ün etkisi size özgürleşme fırsatı sunuyor. Bununla birlikte, meydan okuma, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla ayın karesinden ciddi Satürn'e doğru potansiyel olarak kaynaklanabilir. Kalbinizin arzuları ile önemli bir kişiye olan önceki taahhütleriniz arasında bir gerilim olabilir.


14 Aralık 2021 Salı Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Gün boyunca mücadele etmekten kaçınmalısınız – hiçbir anlamı yok. Yaşamın üzerinizden akmasına izin verirseniz, hatta sizi akıntılarında sürüklerseniz çok daha iyi olacaktır.


14 Aralık 2021 Salı Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hayatınızın yaratıcı bir alanı, yakında boş zamanınızın çoğuna hükmedecek şekilde büyüyecek.


14 Aralık 2021 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün Boğa burcunun iş alışverişlerini yöneten bölümünü harekete geçirdiği için, işlemsel bir tepe boşluğunda olacaksınız. Bazen biraz pasif olabilirsiniz, dalgalar yaratmadan önce akışa geçmeyi seçebilirsiniz. Ama bugün, durum böyle olmayacak. Derinlerde, değerinin ne olduğunu biliyorsun. Şu anda evren size daha azına razı olmamanızı hatırlatacak. Doğal olarak cömert bir mizacınız olsa da, almadan verme havasında olmayacaksınız. Özellikle geçmişte sizi hafife almış biri varsa, "hayır" demekten veya sınır koymaktan kendinizi kötü hissetmeyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.