Terazi Burç Yorumları 10 Aralık 2021

Terazi burcunun 10 Aralık 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 10 Aralık 2021 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunun 10 Aralık 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 10 Aralık 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 10 Aralık 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 10 Aralık 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

10 Aralık 2021 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ayın günlük ritüellerin sorumlu altıncı evinden geçişinin ortasında, zor Neptün ile güçlerini birleştirecek ve gününüzün dinamiğine sınırsız bir sis ekleyecek. Aklında bir şey mi var, Terazi? Bekar veya alınmış, bu süre zarfında ortamınıza karşı aşırı duyarlı olduğunuzdan emin olabilirsiniz. Bu, elbette, özellikle göksel yöneticiniz Venüs'ün için için yanan Plüton ile kavuşumu göz önüne alındığında, kişisel yaşamınızla bir ilgisi olabilir. Aile meseleleri, en derin duygular ve değer sistemleri mutlaka aklınızda olacaktır, ancak bu süreçte kendinize karşı nazik olmanız önemlidir. Acele etmeyin.


10 Aralık 2021 Cuma Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Her gün maraton koşamazsın. Bazı günler, araba yolunun sonuna kadar bir yürüyüşe razı olmak zorundasın. Ayrıca, araba yolunun sonuna kadar olan yürüyüş gerçekten çok güzel olabilir.


10 Aralık 2021 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars-Jüpiter karesi nihayet sona erdiğinden, bugün Balık burcundaki ilk dördün ayının tadını çıkarmak daha kolay olabilir! Ay enerjisi, çalışma sektörünüzde, rutinlerinizde ve alışkanlıklarınızda. Cuma olmasına rağmen, işte yeni bir proje veya rutini canlandırmak için şimdiki gibi bir zaman yok! Terazi, profesyonel konularda daha nazik, şefkatli bir yaklaşım benimseyebilmen için ilham almak için Luna'ya bak. Bugün işe giderken hayallere veya düşüncelere kapılmamaya dikkat edin!


10 Aralık 2021 Cuma Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hayattaki daha küçük şeyleri takdir etme yeteneğiniz, çatışmalardan kaçınmanıza yardımcı olacaktır.


10 Aralık 2021 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Bir Terazi olarak, bağ kurma, barış yapma gezegeni Venüs’ten kozmik rehberlik arıyorsunuz. Cuma günü gökyüzü, Venüs’ün dönüşüm talep eden Plüton ile ağır bir kavuşum içine kilitlenirken bir türbülansla karşılaştığına tanık oluyor. Bu rahatsız edici eşleşme, aile bağlarına çarpıcı bir şekilde yaklaşmanıza neden oluyor – yorucu kalıplardan değişim gerektiren bir ilişki. Birkaç tüyü karıştırmak anlamına gelse bile, hikayenize ve hislerinize karşı dürüst olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.