Oğlak Haftalık Burç Yorumları (6 Aralık – 12 Aralık Haftası)

Oğlak burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 6 Aralık – 12 Aralık haftası neler bekliyor? Oğlak burcunu 6 Aralık – 12 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 6 Aralık – 12 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta liderliği üstlenmeniz istenebilir. Oğlak, diğerleri gücünüze tanık oluyor. Hafta, 6 Aralık Pazartesi günü, topluluk evinizdeki Akrep burcundaki Mars ile kendi Oğlak burcunuzda Plüton'a altmışlık açı yaparak başlıyor. Bugün, bir organizasyona liderlik etmek için omzunuza dokunabilirsiniz. Oğlak burcu, ağ grubunuzun başkanı olabilir veya bir topluluk sosyal yardım organizasyonunda önemli bir role sahip olabilirsiniz. Bu daha fazla sorumluluk anlamına gelse de özgeçmişinizde harika görünüyor. 7 Aralık Salı günü sezgi evinizdeki Yay burcundaki Merkür, iletişim evinizde Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapıyor. Bu, psişik yeteneğiniz üzerinde çalışmak için harika bir gün. Çoğu zaman, sizin gibi toprak işaretleri, kristalleri veya sarkaç veya maden çubukları gibi nesneleri kullanırken büyük başarı sağlar. Çevrimiçi bilgi bolluğunu kontrol etmeyi düşünün ve psişik bağlantınızı artırmak için araçlarla düzenli uygulama yapmaya başlayın.

Oğlak Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ay, haftanın ilk bölümünde burcunuzdan geçecek küçük Keçi, popülerlik seviyenizi yükseltirken duygularınızı yüzeye çıkaracak. Tüm gözlerin üzerinizde olması ilk başta kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz, ancak yolunuza çıkan tüm olumlu geri bildirimleri benimsemeye çalışmalısınız. Oğlak burcu, tutkulu Mars'tan biraz sevgi alırken hem Venüs hem de Plüton'a uyum sağlarken, altıncıda sosyal bir davet muhtemelen kucağınıza inecek. Bu süre zarfında gölgelerde saklanmayın, çünkü evren sizin görülmenizi isteyecektir. Ayrıca, arkadaşlarla dışarıda bir gece geçirmek yeni romantik bağlantılara yol açabilir ve bir sonraki büyük aşkını kaçırmak istemezsin! Ayın sulu Balık burcuna geçtiği dokuzuncu ayda, insanlar size açılma havasında olacaklar. Sezgileriniz güçleneceği ve onları daha kolay okuyabileceğiniz için, romantik olarak ilgilendiğiniz herhangi biriyle bağlantı kurmak için iyi bir zaman. Sadece senin için biraz fazla duygusal olurlarsa insanlardan çekinmemeye çalış. Bu ay yerleşimi duygusal yönlerimizi ortaya çıkarabilir, ancak ay on birincide Koç burcuna geçtiğinde işler normale dönmelidir.

Oğlak Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Oğlak, profesyonel yolculuğunuzda sizi desteklemek, yönlendirmek ve yardımcı olmak için bir köye ihtiyaç duyabilir! Mars, 5-7 Aralık Salı günleri arasında Plüton'a sekstil yaparken, profesyonel topluluğunuzda özellikle aktif hissedebilirsiniz. Yolunuzda desteklendiğini hissetmek için ağınızla iletişime geçin. Mesleki hayaller ve dilekler, mevcut profesyonel kimliğinizle uyumlu görünüyor. Sizi bekleyen başarıyı tasavvur etmeniz nispeten kolay olabilir. Ancak, vizyonunuz birkaç engeli hesaba katmayabilir. Mars, bu haftanın büyük bölümünde Jüpiter'le kare açı yapacak ve bu da finansal bir kısıtlamaya işaret ediyor. Profesyonel hayallerinizin değerini desteklemek için büyük bir grubu bir araya getirmek zor olabilir. Ağınız başlangıçta finansal olarak da yardımcı olamayabilir. Özellikle parayı bağımsız çabalar için kullanabiliyorsanız, finansal olarak destekleyici bir ağı bir araya getirmek zor olabilir. Bununla birlikte, değeriniz sorusu bağlantılarınızdan biri tarafından tanınacak, bu nedenle değeriniz için oldukça uzun süre savaşmanız gerekmeyecek. 9-11 Aralık Perşembe günleri arasında Venüs, Plüton ile kavuşum yaptığında, profesyonel hayallerinizin potansiyeline bağlanmak için özgüveninizle güçlenmiş hissedebilirsiniz.

Oğlak Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Birisi haftanın başında seni kontrol edecek, ama bu o kadar da iyi bir şey olmayabilir. Açılmadan önce onların en iyi çıkarlarınıza sahip olduklarından emin olmaya çalışın. Çarşambadan Cumaya kadar enerjiniz çok daha fazla topraklanacak ve bir sonraki hamlenizi yapmak için tam olarak ne yapmanız gerektiğini anlayabileceksiniz. Hafta sonu beklediğinizden daha yoğun olabilir, ancak muhtemelen sizi tatmin edecek kadar çok şey yapmayacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.