Oğlak Haftalık Burç Yorumları (27 Aralık – 2 Ocak Haftası)

Oğlak burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 27 Aralık – 2 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 27 Aralık-2 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta başarıya doğru tırmanıyorsunuz. Oğlak, yeni zirvelere ulaşıyorsun.

Hafta 26 Aralık Pazar günü, kendi Oğlak burcunuzda ve oluşum evinizdeki Merkür ile hareket evinizde Balık burcundaki Neptün ile altmışlık açı yaparak başlar. Oğlak, yürüyüş yapıyor, tırmanıyor veya bisiklet sürüyor olabilirsiniz. Spor salonunda tırmanma duvarı üzerinde veya zamana karşı yarışan spin sınıfında olabilirsiniz. Bugün enerjiniz ve ter atma şansınız var.

28 Aralık Salı günü, sırlar evinizdeki Yay burcundaki Mars, romantizm evinizdeki Boğa burcundaki Uranüs ile kavuşum yapıyor. Biri size aşık olduğunu açıklayabilir. Şimdi onların yanında oldukça garip hissedebilirsiniz. Oğlak, onları oturup gelecek hakkında bir tartışma yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ama önce, bu potansiyel ilişkiyi sürdürmek isteyip istemediğinize karar vermelisiniz.


Oğlak Burcu 27 Aralık-2 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, Terazi ayı odak noktanızı profesyonel hedeflere doğru iterken, haftanın başında kalbinizle ilgili konulara ayıracak fazla zamanınız yokmuş gibi hissedebilirsiniz. Güneşin burcunuzda parıldamasıyla birlikte, romantizme fazla yer bırakmayan, gelişme ve kendiniz üzerinde çalışma arzusu da olacak. Kendinizi şimdi geliştirmeyi seçmenin yalnızca ileride daha tatmin edici ortaklıklara yol açabileceği konusunda rahat olun.

Bununla birlikte, yeni biriyle bağlantı kurmaya hazır hissediyorsanız, şansınız hafta ortası ayın yoğun Akrep burcundayken ortaya çıkacaktır. Bu enerji derin bir seviyede çalışmayı sever ve kendinizi tamamen bir yabancıyla aynı dalga boyunu önemli bir kolaylıkla sürerken bulabilirsiniz. Sizinle benzer ilgi alanlarına sahip yeni insanlarla tanışmanın yollarını arayın ve bir sonraki özel kişinizle çok iyi tanışabilirsiniz.

Ay, 1 Ocak’ta burcunuza girecek ve yeni yıl başlarken adımlarınıza biraz daha moral verecek. Romantik bir ilişkide neye değer verdiğinizi ve neye öncelik verdiğinizi düşünün, ardından kriterlerinize uyan bir ortak bulmaya karar verin.


Oğlak Burcu 27 Aralık-2 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Oğlak, Yeni Yıl şenliklerinin tadını çıkarmadan önce 2021’in son çalışma haftasını tamamla!

Satürn’ün karesi 31 Aralık Cuma günü sona erecek şekilde geri giden Uranüs’ten uzaklaştıkça finansal stresörler azalabilir. Son karenin son günlerinde, kendinizi ifade etme ve iş yerindeki yaratıcı yeteneklerinizin değeri konusunda daha rahat hissedebilirsiniz. İşiniz, becerilerinize daha yüksek bir değer verebilir, bu da bir artış veya hatta bir övgü ile sonuçlanabilir. Her iki durumda da, meydandan sonra rahatlayabilirsiniz! Bu arada Jüpiter 28 Aralık Salı günü Balık burcuna girerek iletişim sektörünüzde şans getirir. Önümüzdeki yıl boyunca, tesadüfi konuşmalar nedeniyle iş alanınızda inanılmaz bir bolluk elde edebilirsiniz. Daha yüksek ücretli veya aranan pozisyonlar için görüşme yapmak için mükemmel bir geçiş olabilir. Satışta veya komisyonlu bir işte çalışıyorsanız, normalden daha yüksek satışlarınız olabilir! Bununla birlikte, Balık’ın enerjisi biraz kafa karışıklığına neden olabilir, bu nedenle başkalarıyla çalışırken veya e-posta alışverişinde bulunurken ayrıntılarınızda kesin olun. Son olarak, güneş, 31 Aralık Cuma gününden 1 Ocak Cumartesi gününe kadar Uranüs retrosu yapacak ve profesyonel kendinizi ifade etme ve sunumunuzdaki keşifleri gösterecek!


Oğlak Burcu 27 Aralık-2 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi, artık ilgilenmediğini düşündüğün bir tür romantizm için yeni bir şans getiriyor. Mümkün olduğunu düşündüğünüzden daha fazla eğlenebilirsiniz. Yeni biri, hafta ortası için biraz fazla aptal görünebilir, ancak onları oldukça hızlı bir şekilde düzeltmeyi başaracaksınız. Hafta sonu için yeni bir plan sizin ve çalışanlarınız için gerçekten işe yarayacaktır, ancak insanlar sizi göründüklerinden daha fazlası olduklarına ikna etmeye çalıştıkça Pazar biraz garip olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.