Oğlak Haftalık Burç Yorumları (20 Aralık – 26 Aralık Haftası)

Oğlak burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 20 Aralık – 26 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni bir şeye atlıyor olabilirsiniz. Neyse ki Oğlak, paraşütün var.

Hafta, 19 Aralık Pazar günü, psişik yetenek evinizdeki Yay burcundaki güneşle, finans evinizde Jüpiter’e altmış açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, pasif gelir elde etmek için bir yatırıma veya eğitim kursuna para yönlendiriyor olabilirsiniz. Coşkunuz bir yük treni gibi. Bu kararı dikkatlice düşünün. Bir yola girdikten sonra, yön değiştirmek zor olacaktır.

20 Aralık Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür macera, yaratıcılık ve doğurganlık evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Sen ve sevgilin özel bir şeyin gerçekleşmesi için deney yapıyor olabilirsiniz. Oğlak, kapıyı kapatıp yeni bir şey yaratmak için odaklanmış bir çabaya katılmak için iyi bir zaman. Doğurganlık ve yaratıcı enerji şimdi oldukça güçlü ve bundan yararlanmak isteyebilirsiniz.


Oğlak Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın ilk kısmı biraz sakin gibi görünse de, 21 Aralık’ta güneşin burcunuza girdiğinde büyük bir değişim olacak! Güneşe dönüşünüz hemen köşeyi dönünce, yüksek enerji seviyelerinden, daha güçlü bir benlik duygusundan ve güzel, büyük bir özgüven artışından faydalanmayı bekleyebilirsiniz! Sizin lehinize çalışan çok fazla enerjiyle, özellikle doğum günü dileğinizi yaparsanız, evrenin yolunuza özel birini atması oldukça olasıdır!

25’inde, Başak ayı iletişimsel Merkür ile faydalı bir üçgen oluşumuna girdiğinde, kalbin meseleleri söz konusu olduğunda sezginizi dinleyin. Bu ay yerleşimi, haritanızın maneviyatı yöneten bölümünü harekete geçirecek ve diğer tarafla sohbet etmek için mükemmel bir zaman olacak. Bu titreşimlerden en iyi şekilde yararlanmak için, perdenin ötesinden rehberlik isteyebilmek için öğleden sonra küçük bir meditasyon seansına uymaya çalışın. Bir partnerde neyi çekmeyi umduğunuzu düşünün ve ruh ekibinizden bu özel kişiyi bulmanıza yardım etmesini istediğinizden emin olun. Fazladan bağlı hissediyorsanız, ileride neler olduğunu öğrenmek için birkaç tarot kartı çekmek için de harika bir zaman olabilir!


Oğlak Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İş yerinde nasıl karşılaşmak istersin, Oğlak? Bu haftanın geçişi, iş yerindeki yeteneklerinin yanı sıra profesyonel kendini ifade etmene de odaklanıyor!

19 Aralık Pazar gününden itibaren Venüs istasyonları burcunuzda geri hareket ederek kimlik sektörünüzü etkiler. Önümüzdeki birkaç ay boyunca, kendinize verdiğiniz taahhütleri yoğun bir şekilde yeniden gözden geçireceksiniz. Venüs retrosu görünümünüzü yenilemek isteyebileceğinden, bu geçiş sırasında profesyonel bir yenilemeden geçebilirsiniz. Venüs retrosu, kendinizi iş yerinde bir lider ve vizyoner olarak nasıl gördüğünüzü de gözden geçirebilir! 22 Aralık Çarşamba günü güneş burcunuza girdiğinde, mevsiminiz tamamen işte olmak istediğiniz kişiyle ilgili olacak. Parlama zamanı! Aynı gün, Yengeç burcundaki dolunay, taahhüt sektörünüzde duygusal bir yumruk atıyor. Ortaklıklarınız ve sözleşmeleriniz doruğa çıkabilir ve son altı aydaki taahhütlerle profesyonel yolculuğunuza yansırken gözlerinize yaşlar gelebilir. Son olarak, Satürn tüm hafta boyunca geri giden Uranüs ile kare açı yapacak. Finans ve değer sektörünüz, yaratıcılık ve kendini ifade etme sektörünüzü gergin bir şekilde etkiler, bu nedenle, çalışmanızın yetenekleriniz için sizi nasıl telafi ettiğini yeniden gözden geçiriyor olabilirsiniz!


Oğlak Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Ne kadar cazip olursa olsun, Pazartesi günü yeni bir şey için oturum açmayın. Enerjinizi, işe yarayacağını bildiğiniz şeylere saklamanız gerekir. İster özgeçmişiniz, ister aşk hayatınız üzerinde çalışıyor olun, hafta sonunda beklediğinizden çok daha uzağa gideceksiniz. Hafta sonu düşündüğünüzden daha uzun olacak, ancak bazı güzel zamanlar olmalı. Bekleyin, arama için ne kadar beklemeniz gerektiğine bakılmaksızın – geldiğinde, heyecanlanacaksınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.