Oğlak Haftalık Burç Yorumları (13 Aralık – 19 Aralık Haftası)

Oğlak burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 13 Aralık – 19 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ruhsal yönünüzle temas halindesiniz. Oğlak, yeni bir düşünme tarzın var.

12 Aralık Pazar günü, sezgi evinizde Güneşin Yay burcunda, iletişim evinizde Balık burcunda Neptün ile kare açı yapmasıyla hafta başlıyor. Bugün oldukça psişiksiniz, arkadaşlarınızdan ve ailenizden gelen hisleri topluyorsunuz. Geleceğin neler getireceğini görmek için avuç içi okumayı deneyebilir veya bir deste Tarot kartı dağıtabilirsiniz. Oğlak, kayıp bir anahtar setini veya kayıp bir küpeyi bulmak için biraz maden araması yapmak için iyi bir zaman.

14 Aralık Salı günü Merkür, kendi Oğlak burcunuzda ve güven evinizde, alternatif fikirler evinizde Mars’a yarı altmışlık yapıyor. Diğerleri ne kadar değiştiğine şaşırabilir. Belki meditasyon yaptınız, vegan oldunuz veya yoga okudunuz. Bu yeni düşünce tarzı, sizin için gerçekten fırsatları genişletti, ancak bunu çok pragmatik amcanız Bob’a birkaç kez açıklamanız gerekebilir.


Oğlak Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hafta, her ikisi de şu anda burcunuz altında kamp yapan tatlı Venüs ile dönüştürücü Plüton arasındaki kavuşumla başlıyor. Bu enerji, geçmişte sizi yakmış olabilecek ilişki kalıplarını kırmak için mükemmeldir ve size gelecekteki ilişkilerde yeni bir sayfa açma fırsatı verir. Müstakbel eşler söz konusu olduğunda anlaşmayı bozan şeylerin neler olduğunu düşünmek için biraz zaman ayırın ve yakın zamanda size ilgi gösteren herhangi biriyle bağlarınızı kesmeniz için size ilham veriyorsa, kendinizi kötü hissetmeyin. Sonunda bir veya iki olası eşe veda edersen, buna daha iyi birinin gelmesi için yer açmak olarak bak.

İletişimsel Merkür 13 Aralık’ta burcunuza giriyor, bu da sosyal medya, e-posta ve kısa mesaj gelen kutularınızın önümüzdeki birkaç hafta boyunca çok fazla etkinlik göreceği anlamına geliyor. Bununla birlikte, bu gezegensel yerleşim aynı zamanda sınırları sever, size ilhamsız hissetmenize neden olan herkesi engellemek, susturmak ve arkadaşlıktan çıkarmak için tam izin verir. On sekizinci aydaki İkizler dolunayı, hem Venüs hem de Plüton ile dengesiz bir görünüm paylaşacak ve bu da aşk hayatınızda endişe yaratabilir. Şu anda kendinize odaklanmaya çalışın ve tavsiyeye ihtiyacınız varsa bir veya iki arkadaşınıza ulaştığınızdan emin olun.


Oğlak Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Oğlak burcu, bu hafta iktidara gelecekseniz, bunu dikkatli yapın!

Hafta boyunca Venüs burcunuzda Plüton ile kavuşum yapacak, kimlik ve benlik sektörünüzü etkileyip güçlendirecek. Bu hem bir profesyonel hem de bir aleyhte. Bir profesyonel olarak durdurulamazsınız. Nitelikli bir lider olarak tanınmanıza yol açabilecek bir kombinasyon olan çekici ancak yetkilisiniz. Ek roller ve görevler üstlenmek etrafında dönebilecek, işte adım atmak için mükemmel bir geçiş olabilir. Meslektaşlarınız sizi yeni bir rolü üstlenemeyecek kadar yetkin biri olarak görebilir! Bununla birlikte, con potansiyel olarak güce aç hale geliyor. İşin içinde Plüton olduğu için saplantılı bir lider olarak görülmek istemezsiniz. Otoriteyi üstlenin ama kontrol etmekten kaçının! Neyse ki, Merkür 13 Aralık Pazartesi günü burcunuza giriyor ve Mars Yay burcuna giriyor, bu nedenle bu enerjiler herhangi bir liderlik fırsatını manevra etmenize yardımcı olabilir. Merkür etkili iletişime yardımcı olabilirken Mars, eylemlerinizi düşünmenizi isteyecektir. 18 Aralık Cumartesi günü İkizler burcunda dolunay altında iş meseleleri doruğa çıkıyor. İşinizde/hayatınızda bir dönem veya döngü kapanıyor, bu yüzden yükümlülüklerinizi yerine getirin ve verimsiz rutinleri bırakın!


Oğlak Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında başınızı eğmeyin ve özellikle patronlardan, öğretmenlerden veya herhangi bir yetkiye sahip herhangi birinden herhangi bir özel iyilik beklemeyin. Çarşamba ve Perşembe günleri, hafta sonu ve ötesindekiler için organize olmak ve hazırlanmak için mükemmel olacak bol enerjiniz olacak. En derin ideallerinize uyan bir topluluk çalışmasına veya başka bir projeye katılmaya çalışın – enerji seviyeleriniz hafta sonu boyunca yükselmeye devam edecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.