Oğlak Burç Yorumları 9 Aralık 2021

Oğlak burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 9 Aralık 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Aralık 2021 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs, ana bölgenizde göz kamaştırmaya devam ediyor, ancak aynı zamanda burcunuzdaki Plüton ile güçlü bir kavuşuma yaklaşıyor. Ölümcül cazibe mi yoksa onları gördüğünüze sevindiniz mi? Oğlak, Venüs zaten gerileme öncesi gölge evresindeyken, eski sevgilinizle yeniden birleşmeyi veya belki de geçmiş bir ilişkiyi çevreleyen temaları yeniden gözden geçirmeyi düşünüyorsunuzdur. Umutsuzluğa kapılmayın! Retrogradlar, şeyleri tekrar gözden geçirmek, yansıtmak ve yeniden değerlendirmek içindir. Ay, bugün iletişimin meraklı üçüncü evinize geçişi üzerine, size bağlantı kurma, zihinsel olarak işleme ve seçeneklerinizi keşfetme fırsatı veriliyor. Balık burcunda, Luna kendinize ve başkalarına şefkat göstermenizi hatırlatır.


9 Aralık 2021 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Göz önünde bulundurmanız için masada birkaç şey var. Bununla uğraşmayı ertelemeye çalışmak yerine, şimdi bitirmelisin. En azından bir başarı duygusu hissedeceksiniz.


9 Aralık 2021 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Venüs, Plüton ile burcunuz Oğlak’ta kavuşum yaptığından, bugün kontrolü ele almak daha kolay olabilir. Güçlü birleşim, kimlik ve algı sektörünüzde gerçekleşiyor ve bu, tanıyabileceğinizden daha fazla yetkiye sahip olduğunuzu gösteriyor. Büyüleyici ancak dönüştürücü kozmik enerjiye yaslanırken, çekici liderlik niteliklerini yayabilirsiniz. Kendinizi farklı şekilde sunabileceğiniz için meslektaşlarınız ve müşterileriniz bugün size daha fazla ilgi gösterebilir. İşyerinde daha güçlü bir varlığa sahip olmak keyifli olsa da, yetki armağanını dikkatli kullanmayı unutmayın.


9 Aralık 2021 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İşlerin bugün olması gerektiği gibi yürümesini sağlamak size kalmış – bunu yapabilirsiniz!


9 Aralık 2021 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Oğlak, gerçeği bugün istediğiniz kadar net göremeyebilirsiniz. Ay, entelektüel Kova’dan ayrılır ve duygusal tepkileri yoğunlaştırarak ve yerel ortamınızdaki duyarlılığı artırarak derin hisseden Balık’a doğru ilerler. Luna’nın buradaki varlığı, kendinizi ifade etme ihtiyacınızı derin bir düzeyde harekete geçirerek, iletişimsel çabalar ve eğitim çalışmaları için ideal bir gün haline getirir, ancak onun temas eksikliğinin topu yuvarlamayı zorlaştırabileceğini unutmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.