Oğlak Burç Yorumları 7 Aralık 2021

Oğlak burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 7 Aralık 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Aralık 2021 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün sosyal odaklı onbirinci eviniz aracılığıyla cüretkar Mars ile istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla yaşamdan daha büyük Jüpiter arasındaki pürüzsüz kare, sizi güven ve ilhamla güçlendirebilir ve hatta pervasız ve/veya dürtüsel bir kararı tetikleyebilir. Neyse ki, bundan daha iyisini biliyorsun, Oğlak. Ancak, aşk hayatınız hakkında bir anda kendinizi karamsar hissederseniz, umutsuzluğa kapılmayın. Bildiğiniz gibi, ay ilişki sektörünüzü yönetiyor, ancak ikinci güvenlik eviniz aracılığıyla doğru gezegen hükümdarınız Satürn ile birlikte oturuyor olacak. Bir şey eklenmiyor, bu yüzden acele etmeyin.


7 Aralık 2021 Salı Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İstediğiniz kadar keyfi olun. Neden olmasın? Aralarından seçim yapabileceğiniz çok fazla seçeneğiniz var, bu yüzden alanı nasıl biraz daraltacağınızı öğrenin. Ne de olsa, anlaşmayı bozanları nasıl tespit edeceğinizi herkes kadar biliyorsunuz.


7 Aralık 2021 Salı Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars altmışlık Plüton gelişmeye devam ettikçe rüyalar gerçek olabilir. Oğlak, profesyonel topluluğunuzun çabalarınızı desteklediğini görebilirsiniz, ancak bunun kapsamı Mars kare Jüpiter tarafından engelleniyor. Kariyer hedefleriniz elinizin altında – ancak biraz nakit akışı olmadan değil. Bir anlaşma veya birinin sizden bir hizmet satın almasını beklemek gibi, kariyerinizi finansal olarak desteklemek için topluluklarınıza güveniyor olabilirsiniz. Merkür bugün Neptün ile kare açı yaptığından, yalnızca umuda güvenmek yerine finansal durumunuza gerçekçi bir şekilde bakmak en iyisi olacaktır.


7 Aralık 2021 Salı Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Erteleme dünyanın sonu değil – olması gerektiği zaman işler yoluna girecek.


7 Aralık 2021 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Oğlak, bugün gerçeğe dönmene izin ver. Ay burcunuzdan ayrılıyor ve dikkatinizi kaynaklarınızın mevcut durumuna ve uyuyan yeteneklerinize çevirerek geleceğe yönelik Kova’ya doğru ilerliyor. Luna’nın daha sonra hükümdarınız, stoacı Satürn ile birleşmesi, ifade edilmesi gereken bastırılmış duyguların serbest bırakılmasına yardımcı olur. Bu arada, ateşli Mars’ın iyimser Jüpiter ile buluşması, inançla aşılanmış enerjide hoş bir artış sağlar.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.