Oğlak Burç Yorumları 6 Aralık 2021

Oğlak burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 6 Aralık 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Aralık 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün erken konuşun ve yeni aşkınıza nasıl hissettiğinizi bildirin. Sahip olunacak bir aşk yoksa, belki de iletmeniz gereken başka mesajlarınız vardır ve şimdi kesinlikle bunun için en iyi zaman!


6 Aralık 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kendinizi uçarı hissediyorsanız, bugün herkesi uyarın – uyarıları takdir edeceklerdir.


6 Aralık 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Oğlak, bu hafta kozmik spot ışığının merkezinde kendinizi şapşal gibi hissedebilirsiniz. Ay burcunuzda gezinirken, evren, ilişkinizdeki ağrılı noktalarla kafa kafaya yüzleşmek söz konusu olduğunda sizi korkusuz olmaya teşvik ediyor. Luna, günü diğer odaklı Venüs ve gerçeği söyleyen Pluto ile birleşerek geçirerek, dürüst bir şekilde ele alınması gereken ortaklık tıkanıklıklarına odaklanmanıza yardımcı olur.


6 Aralık 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Anlaşmalardan, uzlaşmalardan ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci evinizin göksel hükümdarı Luna, bugün burcunuzda tatlı Venüs ve güç merkezi Plüton ile güçlerini birleştirecek… Ve karşı konulmaz çekiciliğiniz ve çekiciliğiniz inkar edilemez. Zoru mu oynuyorsun, Oğlak? Bekar veya tek başına, stratejinize bağlı kalma ve tutkularınızın rehberiniz olmasına izin verme şansınız var. Bu, özellikle topluluktaki özgürlüğü seven onbirinci eviniz aracılığıyla Mars ile burcunuzdaki Plüton arasındaki günümüzün baharatlı sekstilini göz önünde bulundurduğunuzda geçerlidir. Ne istediğini biliyorsun ve onu elde etmek için hiçbir şeyden vazgeçmeyeceksin. Yakalayış? Ortaklığınızı ve kişisel hayatınızı beslemeyi unutmayın.


6 Aralık 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars, Plüton’u altmışlık açıyla döndürdüğünde, toplumsal destek bugün aşikar olabilir! Oğlak burcu, bugün profesyonel ağınızdan nazik bir söz veya teşvik desteği alabilirsiniz. Hatta birileri, sizi hayallerinize daha da yaklaştırabilecek kariyer özlemleriniz konusunda bir ipucuna sahip olabilir! Bununla birlikte, Mars ayrıca Jüpiter’le kare açı yapıyor ve bu da bazı finansal endişelerin olabileceğini gösteriyor. Topluluğunuzdan duygusal destek alabilirsiniz, ancak finansal desteğe de ihtiyacınız olabilir. Hayalleriniz için maddi tazminat hemen olmayabilir. Bununla birlikte, bazı gerekli ayarlamalarla başarılı olma potansiyeliniz hala makul!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.