Oğlak Burç Yorumları 4 Aralık 2021

Oğlak burcunun 4 Aralık 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 4 Aralık 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 4 Aralık 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 4 Aralık 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 4 Aralık 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 4 Aralık 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

4 Aralık 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dizüstü bilgisayarınızı kaldırın ve tatlı arkadaşınıza erken yatacağınızı söyleyin, Oğlak. Bakın, bugünün yeni ay güneş tutulması karmik onikinci kapanış eviniz, rüyalar, gizli gündemler ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla parlayacak ve bu da sırayla hayal dünyanıza, bilinçsiz zihninize ve ruhla olan ilişkinize yeni başlangıçlar getirecektir. . Birine aşık olmak mı? Ne de olsa Luna, taahhüt ettiğiniz yedinci ev sözleşmelerinizi, uzlaşmanızı ve diğer önemli evinizi yönetir, bu da bu serbest bırakma ve/veya kapatma fırsatının önemli bir ortaklıkla ilgili olabileceği anlamına gelir. Her iki durumda da, sayfayı çevirmenin zamanı geldi, bu yüzden kendinize biraz zaman ayırın.


4 Aralık 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün, nasıl davranacağını bilmesen bile iyi bir izlenim bırakma günü. Bir şekilde, daha fazla görmek istediğiniz kişinin dikkatini çekmeye çalışmalısınız.


4 Aralık 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak burcu, Yay burcundaki yeni ay tam güneş tutulması altında gizli benliğinizi anlamak hedef olmalıdır. Önümüzdeki altı ay sizi gizli süper güçlerinizi keşfetmeye, kullanmaya ve kendinize güvenmeye davet ediyor. Entelektüel yeteneklerinize güvenmek için pek çok beklenmedik ama yararlı fırsatınız olacak. Kariyerinizin ne kadar ileri gidebileceği veya neler sunabileceğiniz konusunda özeleştirel bir zihniyete yaslanmak yerine, daha olumlu bir zihniyete doğru ilerleyin. İş yerindeki entelektüel katkılarınıza güvenebilmeniz için kalıcı şüpheleri bırakmanın zamanı geldi!


4 Aralık 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kendinize olduğundan daha fazla kredi verin; tam olarak ne yaptığını biliyorsun.


4 Aralık 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bazen, ilerlemeden önce geriye gitmemiz gerekir, Oğlak. Yeni ay güneş tutulmasının felsefi Yay burcunda gelişi, bu kavramı evinize getiriyor, çünkü sizi tekrar tekrar yolunuzda duruyor gibi görünen kendi yarattığı tıkanıklıkları kabul etmeye, tekrar ziyaret etmeye ve serbest bırakmaya teşvik ediyor. Önümüzdeki haftalar muhtemelen zor olacak, ancak içinde bulunduğunuz bu koza aşaması kelebek olmak için çok önemli!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.