Oğlak Burç Yorumları 30 Aralık 2021

Oğlak burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 30 Aralık 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Aralık 2021 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kaostan bir adım geri çekilin ve sevdikleriniz ile vakit geçirin Oğlak. Ay, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi yönetir. Yine de, cüretkar Mars ile kapanış, rüyalar, gizli gündemler ve bilinçsiz kalıplardan oluşan gizli onikinci evinizden geçiyor olacak. Bekar? Aniden, geniş ağınızdaki birinin, hatta belki de geçmişinizden birinin duygularını yakaladığını keşfedebilirsiniz. Ne de olsa Venüs, burcunuzda Plüton ile birlikte geri gidiyor. Ve şu anda yeni bir şeye başlamanız önerilmese de, özellikle aşk hayatınız ile ilgili değerlerinizi yansıtmanız isteniyor.


30 Aralık 2021 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir şeyi bitirmelisin. Bu bir ilişki olabilir, korkunç bir iş olabilir ya da fesih için çok geç olduğunu bildiğiniz kötü bir alışkanlık olabilir. Her ne ise, onu kesmek için doğru türde enerjiye sahipsiniz.


30 Aralık 2021 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay, gizli Akrep burcunda hareket ederken, profesyonel ağ kurma fırsatlarınız, belirli bağlantılara ulaşma ve hatta profesyonel hayallerinizde ilerleme kaydetme konusunda özellikle sezgisel olarak stratejik davranmış olabilirsiniz. Oğlak burcu, bugün Ay Akrep’ten neşeli Yay için ayrılırken dikkatinizin değişeceğinden emin olabilirsiniz. Artık Okçu burcunda, kariyerinizi veya profesyonel çabalarınızı daha iyi yansıtabilirsiniz. Neyse ki Yay, mutlu bir işaret olma eğilimindedir. Ay bilinçaltınızı etkilese de umutlu bir bakış açısına veya olumlu bir tutuma sahip olabilirsiniz.


30 Aralık 2021 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İşler artık onlara ‘ya hep ya hiç’ hissi veriyor, ancak uzlaşma her zaman mümkün.


30 Aralık 2021 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Manyetik Akrep ayı, burcunuzda kamp yapan bir gezegen kümesinden enerji sektirirken, bugün nereye giderseniz gidin ilgi odağı gibi hissedeceksiniz, küçük keçi. Bu titreşimler sizi şu anda sosyal bir ruh haline sokacak ve arkadaş çevrenizle bağlantı kurarken topluluğunuzu keşfetmeniz için size ilham verecek. Özellikle öğleden sonra Ay Yay burcuna geçtiğinde aşırıya kaçmamaya çalışın. Bu ay yerleşimi altında sosyal olarak aşırı uyarılmış olabilirsiniz. Ve eğer dikkatli olmazsanız, enerji seviyenizi tüketebilirsiniz. Gün içinde eğlenmekten çekinmeyin, ancak evde sakin bir akşam geçirmeye çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.