Oğlak Burç Yorumları 3 Aralık 2021

Oğlak burcunun 3 Aralık 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 3 Aralık 2021 Cuma günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 3 Aralık 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 3 Aralık 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 3 Aralık 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 3 Aralık 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

3 Aralık 2021 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leydi Venüs dünyevi düzleminize kök salmaya devam ediyor ve siz sağlam bir başlangıca doğru ilerlemeye hazırsınız, Oğlak. İçin için yanan Plüton'un kimliğinizi ve genel benlik duygunuzu çevreleyen temaları dönüştürmeye ve yeniden üretmeye devam ettiğini ve karışımdaki Venüs ile bunun mali durumunuz, ilişkileriniz ve değer sistemleriniz etrafında da dönebileceğini unutmayın. Bu arada Luna, kapanış, rüyalar, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şeyle ilgili gizli on ikinci evinize değinecek, bu yüzden bunu bir adım geri atmak ve biraz gözlerinizi kapatmak için bir işaret olarak kabul edin. Buna ihtiyacın olacak.


3 Aralık 2021 Cuma Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu, konuşmanın en seksi konusu değil, ancak zihniniz, özellikle finansal olmak üzere temel güvenlik düşünceleriyle dolu. Bununla kendi başınıza ilgilenin veya sizin kadar anlayan bir arkadaş bulun.


3 Aralık 2021 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay bugün cesur Yay burcuna giriyor ve gizli yetenek ve zayıflık sektörünüzde duygusal bir varlık yaratıyor. Oğlak, işteki güçleriniz hakkında nispeten duygusal hissedebilirsiniz. Belki de işyerindeki varlığınız veya becerileriniz hakkında biraz şüphe var. Meslektaşlarınızla eşleşmediğinizden gizlice endişe duyabileceğiniz için entelektüel yeteneklerinizden emin olmayabilirsiniz. Bir şey olursa, umutlu Luna içsel güveninizi bulmanızı istiyor. İş yerindeki zeka ve ideolojilerinizi ifade etme konusunda kendinize güvenmenin zamanı geldi!


3 Aralık 2021 Cuma Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Geride kalma konusunda gergin misin? Kalkıp onlara saldırmanı söyleyen senin hırsın!


3 Aralık 2021 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu olarak, ne zaman mola vermeniz gerektiğini bilmeniz nadirdir. Ay dalgın Yay burcuna doğru ilerlerken, Cuma gününün gökyüzünün size yavaşça hızınızı yavaşlatmasını hatırlatmasına izin verin. Luna'nın kozmik temaslardan yoksun olması ve karanlıkta azalan faz, günü yavaşlatır ve enerjisini düşürür, bu da onu yalnızlık içinde dinlenmek ve iyileşmek için ideal bir zaman yapar. Meditatif veya terapötik çabaları ve iyileştirici konuşmaları birleştirmeyi hedefleyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.