Oğlak Burç Yorumları 2 Aralık 2021

Oğlak burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 2 Aralık 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

2 Aralık 2021 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu süre zarfında başka ufukları keşfetmekten korkmayın Oğlak. Örneğin, ister bekar olun, ister zaten romantik bir şekilde bağlı olun, günümüzün ay-Mars kavuşumu – sosyal olarak yönlendirilen onbirinci eviniz, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla – genişleme, büyüme ve strateji oluşturma fırsatı sunar. sonraki adımlarınız. Ayın ilişki sektörünüzü yönettiğini unutmayın, bu da bu süre zarfında sizin için sıraya giren birçok fırsat olduğu anlamına gelir. Ve ayın, burcunuzdaki Plüton'un güç merkezi ile uyumlu altmışlık konumu tek bir anlama gelebilir: Size ait olanı talep etmeye hazırsınız.


2 Aralık 2021 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Birinin senin ciddi olduğunu görmesi gerekiyor. İş başında olabilir ya da büyüyen bir ilişki olabilir, ama öyle ya da böyle, şimdi gelecek için ne istediğiniz hakkında konuşma zamanı.


2 Aralık 2021 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İşler bugün sorunsuz gidebilir, Oğlak! Venüs Neptün'ü altmışta çevirdiğinden, çekici ve umutlu görüneceksiniz. Potansiyel profesyonel stres faktörlerinin ortasında bile altmışlık pozitif kaldığından, iş arkadaşlarınız bugün sizin rahat tavrınızdan keyif alabilirler. Neşeli bakış açınız, herhangi bir engeli veya sorunu kolaylıkla aşmanıza yardımcı olabilir. Bununla birlikte, beyin fırtınası hayal kurmak kadar kolay gelebilir, bu nedenle yolda kalmak için hedeflerinizi aklınızda tuttuğunuzdan emin olun. Mercurial becerilerine değer veren bir işte çalışıyorsanız, sekstil kelimelerinizi rüya gibi bir iyimserlikle renklendirebilir.


2 Aralık 2021 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Her şey serbest kalıyor — bir fırsat penceresi açılıyor, bu yüzden içeri girin!


2 Aralık 2021 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Oğlak, Perşembe günü gökyüzünün altında tam gaz şarj etmeye hazırsın. Ay, son derece odaklanmış Akrep'in içinden geçiyor ve yoluna, harekete geçen Mars ile birleşerek, günü, belirleyici seçimler yapmak için güçlü bir ihtiyaçla dolduruyor. Arkadaşlarınızla veya toplumla ilgili hayal kırıklıklarıyla da karşılaşmanız muhtemeldir, bu yüzden öfkelenmemeye dikkat edin. Neyse ki, ayın içten Venüs ile barışçıl uyumu, baş gösteren herhangi bir tahrişe yatıştırıcı bir merhem görevi görür.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.