Oğlak Burç Yorumları 17 Aralık 2021

Oğlak burcunun 17 Aralık 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 17 Aralık 2021 Cuma günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 17 Aralık 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 17 Aralık 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 17 Aralık 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 17 Aralık 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Aralık 2021 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kırmızı-sıcak Mars, bilinçsiz onikinci kapanış evinizi, rüyaları, gizli gündemleri ve perde arkasındaki her şeyi ateşlemeye devam ediyor, bu da sırayla bastırılmış motivasyonları ve psikolojik dürtüleri uyandırıyor. Bu korkutucu gelebilir, ama ister inan ister inanma, işi zaten yapıyorsun, Oğlak. Bu arada, ilişki sektörünüzün göksel hükümdarı Luna, sorumlu altıncı eviniz, günlük ritüelleriniz ve hizmet eylemlerinizde dolaşmaya devam ederek, günlük sorumluluklarınızdan bağlantınızın alt akıntılarına kadar her şeyi vurgular. Ayrıca ay, gezegensel yöneticiniz Satürn ile uyumlu bir üçgen açı yapacak ve belirli bir düşünce sürecini dünyaya getirmenize izin verecektir. Ne planlıyorsun?


17 Aralık 2021 Cuma Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Çok fazla şey oluyor (belki çok fazla?), ama halledebilirsin. Bugün sizi utanç verici hatalardan kurtarmak için arkadaşlarınıza ve kendi pratik sağduyunuza güvenin.


17 Aralık 2021 Cuma Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Uzun mesafeli bir arkadaşınızla yeniden bağlantı kurmak için telefonu açın veya bir e-posta gönderin.


17 Aralık 2021 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

İkizler ayı, haritanızın sağlığı yöneten bölümünü harekete geçirecek ve fiziksel sağlığınız hakkında proaktif olmanızı isteyecektir. Stresin fiziksel durumunuzu nasıl etkilediğini incelemenin ve üzerinizde baskı oluşturabilecek herhangi bir dış etkiyle mücadele etmenin yollarını aramanın zamanı geldi. Yemek yeme, uyuma ve egzersiz düzeninize dikkat etmek zihniniz, bedeniniz ve ruhunuz için harikalar yaratacak ve sizi yeni güç ve dayanıklılık seviyelerine taşıyacaktır. Gereğinden fazlasını taşıma eğilimin var, sevgili Deniz Keçisi. Dayanıklılık seviyeleriniz çoğundan daha yüksek olsa da, kendinizi bırakıp kendinizi beslemek için kendinize izin vermeniz gerekir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.