Oğlak Burç Yorumları 13 Aralık 2021

Oğlak burcunun 13 Aralık 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 13 Aralık 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 13 Aralık 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 13 Aralık 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 13 Aralık 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 13 Aralık 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

13 Aralık 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, gölge benliğinizle yeniden bir araya geliyorsunuz ve birden fazla şekilde. Örneğin, Venüs'ün burcunuzdaki Plüton ile kavuşumuna ek olarak, gerileme öncesi gölge evresinin ortasında, Mars – en derindeki duygularla ilgili dördüncü evinizin göksel yöneticisi – karmik onikinci kapanış, rüyalar ve bilinçsiz kalıplar evinize kayar. Tek, ezici veya zaten romantik olarak bağlı olan bu bilinçaltı geçişi, sizi yalnızca dürtüsel davranışlara daha yatkın kılmakla kalmayacak, aynı zamanda güçlü bir yalnızlık arzusunu da tetikleyecektir. Dahası, anlayışlı Merkür, burcunuzda Venüs'e ve güç merkezi Plüton'a katılacak ve bu da eldeki duruma açıklık getirebilir.


13 Aralık 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Gününüzü geçirmenin ve bir nebze de olsa akıl sağlığınızı korumanın yolu, kendinize hakim olmak ve dilinizi tutmaktır. Bu çıldırtıcı, ama bu doğru. Yakın bir arkadaşınıza gerçekten nasıl hissettiğinizi daha sonra söyleyebilirsiniz.


13 Aralık 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Çok yorgun, çok heyecanlı – aşırı enerjiniz varsa, işleri sallamanın zamanı geldi.


13 Aralık 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Koç ayı, haritanızın evi yöneten bölümünü harekete geçirdiğinden, ev işlerine ve projelere odaklanmak için biraz zaman ayırın. Yapılacaklar listeniz yığılmış olsa bile, görevlerinizi oldukça hızlı bir şekilde halledebilmelisiniz ve bu nedenle ruh haliniz daha da hafifleyecektir. Aksiyon gezegeni Mars, bugün on ikinci evinizi tetiklerken Yay burcuna giriyor. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca davranışlarınıza dikkat edin ve sadece alışkın olduğunuz için sağlıksız kalıpları tekrarlamadığınıza dikkat edin. İletişim gezegeni Merkür, bugün burcunuza girerek, önümüzdeki haftalarda sesinizi kullanmanız ve kendinizi öne sürmeniz için sizi cesaretlendiriyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.