Kova Haftalık Burç Yorumları (6 Aralık – 12 Aralık Haftası)

Kova burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası için burç yorumları neler? Kova burcunu 6 Aralık – 12 Aralık haftası neler bekliyor? Kova burcunu 6 Aralık – 12 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 6 Aralık – 12 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir dilek tuttuğunuzda kariyer fırsatları karşınıza çıkıyor. Kova, ruhsal yönünüzü harekete geçirmenin zamanı geldi. Hafta, 6 Aralık Pazartesi günü, kariyer evinizdeki Akrep burcundaki Mars ile büyü evinizdeki Oğlak burcundaki Plüton ile altmışlık açı yaparak başlıyor. Bugün bir hayal panosu yapmak veya hedeflerinizi hatırlatan renkli bir ekran koruyucu yapmak iyi bir fikir. Kova, yeni bir iş bulmak için sarı bir mum yakabilir veya terfi almak için tütsü yakabilirsiniz. Yeni kariyer enerjisine hoş geldiniz demek için ön verandanızı süpürerek biraz Feng Shui yapmayı düşünün. 7 Aralık Salı günü dostluk evinizde Yay burcundaki Merkür, değerler evinizde Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapıyor. Arkadaşlarınız hayatınızda çok değerlidir. Arada bir, arkadaşlarınıza onları ne kadar takdir ettiğinizi bildirmek iyi olur. Kova, bunu sevgi mesajları göndererek, tebrik kartları göndererek veya telefonu kaldırıp bir süredir konuşmadığınız birini arayarak yapabilirsiniz. Günün sonunda, ikiniz de harika hissedeceksiniz.

Kova Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kova, haftanın ilk bölümünde sakin bir ruh halinde olacaksınız, çünkü Oğlak ayı haritanızın bilinçaltını yöneten sektörüne ışık tutuyor. Bu enerjiyi, alçakgönüllü olmak ve mevcut durumunuzu yansıtmak için bir bahane olarak kullanın. Özellikle ayın hem Venüs hem de Plüton'a uyum sağladığı altıncı ayda, kendinize karşı nazik davrandığınızdan ve öz-sevgi uyguladığınızdan emin olun. Buradaki enerji, özellikle ilişki travması içeriyorsa, geçmişten gelen herhangi bir acıyı serbest bırakmak için harikadır. Bu kişisel iyileşmeyi kolaylaştırmanıza yardımcı olması için bu gün bir doğa yürüyüşüne veya meditasyon seansına katılmaya çalışın. Ay, yedinci sabahı burcunuza girer ve eski benliğiniz gibi hissetmenize yardımcı olurken size yeni bir netlik duygusu getirir. Haftanın başlangıcından beri nerede olduğunuzu merak edeceklerinden, muhtemelen önümüzdeki birkaç gün içinde arkadaşlarınızdan ve romantik ilgi alanlarınızdan haber alacaksınız. Ay, uğurlu Jüpiter'e yaklaşırken, sekizinci akşamın yolunuza iyimserlik ve beklenmedik şans getireceğinden emin olabilirsiniz. Son zamanlarda çıkma teklif etmek istediğin biri varsa, bu süreyi hedeflemeyi dene!

Kova Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kova, kariyerinizde sadece bir yere kadar gidebileceğinizi mi hissediyorsunuz? Bu hafta bu fikre meydan okumaya hazır olun! 5 Aralık Pazar gününden itibaren Mars, profesyonel kariyer ve başarı sektörünüzü, gizli yetenek ve zayıflık sektörünüze uyumlu bir şekilde bağlayarak Plüton'a seksen yapacak. Altmışlık, sizi gölgelerden çıkmaya ve dünyaya kariyer yolunuzda ne kadar radikal bir şekilde dönüşebileceğinizi göstermeye teşvik ediyor. Hedeflerinize ulaşmak için bir hırs artışına hazır olun, hatta bu kısa geçiş boyunca potansiyel olarak bazı rekabeti yolunuzdan çıkarın. Tıpkı üretken bir zirveye biniyormuş gibi hissettiğiniz gibi, Mars bir karede Jüpiter ile buluşuyor. Meydan, haftanın büyük bir bölümünde sürecek ve son derece başarılı olmadan önce çözmeniz gereken birkaç sorununuz olduğunu gösteriyor. Meydan şüphesiz üretkenliğinizi yavaşlatacaktır. Azimli olmanıza rağmen, enerjinizden en iyi şekilde yararlanmak için aklınızda bir yön ve nihai bir hedefiniz olması gerekir. Ayrıca sinsi güç oyunlarıyla üstünlük sağlayamayacağınızı da görebilirsiniz. Açıkça söylemek gerekirse, profesyonel hedeflerinize ulaşmada başarılı olmak için dürüstlük ve dayanıklılıkla strateji oluşturmanız gerekecek.

Kova Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

İnsanlar bu haftanın başlarında hiçbir şey için tartışacaklar – ama hiçbirini çok ciddiye almayacaklar -. Biraz karıştırmak isterseniz katılın. Çarşamba gününden itibaren, sizden gerçekten hak ettiklerinden fazlasını almaya çalışan insanlara dikkat etmeniz gerekecek. Eğer bir azizsen, onu teslim edebilirsin, ama mecbur değilsin. Hafta sonu geldiğinde, kendinizi şaşırtıcı birine ilgi duyacaksınız. Geride kalmak yerine onlara gerçekten ulaştığınızdan ve onlarla bağlantı kurduğunuzdan emin olun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.