Kova Burç Yorumları 9 Aralık 2021

Kova burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 9 Aralık 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Aralık 2021 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, zamanının ve enerjinin çoğunu nereye harcadın? Bu sizin zihinsel, fiziksel ve ruhsal sağlığınızı nasıl etkiler? İster geçmişte yaşadığınız bir ilişki, ister kurtulmanız gereken toksik bir rutin olsun, bugünün astro-havası sizi ışığınız, sevginiz ve nezaketiniz konusunda daha seçici olmaya teşvik ediyor. Başka bir notta, Venüs’ün karmik onikinci kapanış eviniz, rüyalar ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla retrograd öncesi gölge aşaması, geçmişten gelen ilişki temalarını, yani mevcut ilişkilerinizde rol oynayanları vurgulamaktadır. İlerleyebilmeniz için ihtiyacınız olan kapanışı alın.


9 Aralık 2021 Perşembe Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Eğlendin, ama işler birikti, o yüzden çatla! Devam etmenin tek yolu, son birkaç gündür görmezden geldiğiniz şeylere odaklanmaktır. Her şey halledildiğinde büyük bir rahatlama olacak.


9 Aralık 2021 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İçinizdeki CEO Kova’ya dokunma zamanı! Mars-Jüpiter karesi devam ederken, olumsuz bir iç monologdan vazgeçmeye teşvik ediliyorsunuz. Venüs, gizli yetenek ve zayıflık sektörünüzde Plüton ile kavuşum yaptığından, zihniyetinizi değiştirmenin zamanı geldi. Birleşim dönüştürücüdür, sizi başarısızlık korkusundan ve profesyonel yeteneklerinizden şüphe duymaktan uzaklaşmaya teşvik eder. Bunun yerine, birleşme, yapı, iş becerileri ve liderlik nitelikleri için yeteneklerinizi görmenizi teşvik eder. Bu bir bakış açısı meselesidir. Başarınıza odaklanan daha sağlıklı bir iç monolog için birleşimi kullanın.


9 Aralık 2021 Perşembe Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sonunda, işler biraz rahatlayacak ve ihtiyacınız olan fazladan zamana sahip olacaksınız.


9 Aralık 2021 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Odağınızı mali durumunuzun mevcut durumuna çevirin, Kova. Ay bugün burcunuzdan ayrılıyor ve derin duygular hisseden Balık’a doğru kayıyor, kaynaklarınıza odaklanmanıza ve doğal yeteneklerinizi harekete geçirmenize yardımcı oluyor. Luna’nın buradaki varlığı, sizi üretkenliğe aç bir zihniyete itmeye yardımcı olur, ancak ayın temas eksikliği yeni projelere başlamayı zorlaştırabilir. Elinizden gelenin en iyisini hissetmek için mevcut projelerde bakıma bağlı kalın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.