Kova Burç Yorumları 7 Aralık 2021

Kova burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 7 Aralık 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Aralık 2021 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bugün burcunuzda ciddi Satürn’e katılacak ve en içteki hislerinizden genel benlik duygunuza kadar her şeye vurgu ve yapı getirecek. Yavaş ve istikrarlı, Kova. Bekar veya çoktan alınmış, yorulmadan hedefleriniz üzerinde çalışıyorsunuz ve bu süreçte kendinizin en iyi versiyonu olmak için çalışmaya başlıyorsunuz. Bu, aşk hayatınızın önüne geçiyor olabilir veya olmayabilir, ancak içiniz rahat olsun, çok görevli bir harikasınız. Umutsuzluğa kapılmayın, çünkü onuncu evinizdeki Mars ile burcunuzdaki Jüpiter arasındaki günümüzün inceliksiz karesi gerçekten ihtiyacınız olan tek şey.


7 Aralık 2021 Salı Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yeni sanat formları ve fikirleri için gözünüzü dört açın. Güzellik ve estetik anlayışınız uyarılmaya devam edecek. Bugün hiçbir şey ve hiç kimse iyi günlerinizin önüne geçemez.


7 Aralık 2021 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars, Plüton’a altmış açı yapmaya devam ettiği için bu hafta biraz profesyonel olarak ilerliyor. Ne kadar ilerici olduğu, Mars ve Jüpiter arasında devam eden kareye bağlıdır. Kova, lider, vizyoner olma yeteneğinizle ilgili tüm şüphelerinizin üstesinden gelmeniz ve hatta kariyer yolunuzu arzularınıza göre yapılandırmanız gerekebilir. Merkür şimdi Neptün ile kare açı yaptığından, değerinizi görmek için topluluğunuza tam olarak güvenemeyeceğinizi görebilirsiniz. Mesleki değerinizi yalnızca tanımakla kalmayıp, kendinize güvenmenin de zamanı geldi!


7 Aralık 2021 Salı Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Pek çok heyecan verici yönde ilerlemek size kesinlikle bohem bir tavır veriyor.


7 Aralık 2021 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Salı semalarında tüm gözler senin üzerinde, Kova. Aksiyon dolu Mars, burcunuzda plan yapan Jüpiter ile kareler çizerken evren sizi yeni büyüme seviyelerine fırlatıyor. Bu yön, sizi özellikle kariyer ve itibar cephelerinde cesur ve genişlemeye aç hamleler yapmaya iter. Başa çıkabileceğinizden daha fazlasına kaydolmanın bu iyimser etkisine dikkat edin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.