Kova Burç Yorumları 3 Aralık 2021

Kova burcunun 3 Aralık 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 3 Aralık 2021 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunun 3 Aralık 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 3 Aralık 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 3 Aralık 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 3 Aralık 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

3 Aralık 2021 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yarınki yeni ay güneş tutulması için tam zamanında, Luna, sosyal olarak yönlendirilen onbirinci dernekler, topluluk, gelecek vizyonları ve dünyaya ait olma duygusu aracılığıyla güneşle güçlerini birleştirecek, bu da muhtemelen sizi çevreleyen temalarla meşgul olduğunuz anlamına geliyor. bireysel özgürlük ve statüko. Sevimli iş arkadaşın Kova için duygularını mı çekiyorsun? Yeni bir şeye başlamak, tipik olarak bir tutulmanın enerjisi altında önerilmez, Venüs'ün Oğlak burcundaki retrograd yolculuğunun başlangıcına ve karmik onikinci evinize yaklaşmasını bir yana bırakın. Bekar, aşık ve/veya romantik olarak bağlı, özlemlerinize ve hayallerinize odaklanmanız için çağrılıyorsunuz.


3 Aralık 2021 Cuma Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Fedakarlık yeni insanlarla tanışmanın harika bir yolu olabilir, o yüzden devam et! Siz ve arkadaşlarınız, gönüllülük veya bağış toplama yoluyla hepinizin inandığı bazı amaçlara yardım etmek için ilham alıyorsunuz.


3 Aralık 2021 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Cesur ve parlak Luna, bugün heyecan verici Yay burcuna giriyor ve sizden yeni zirveler hayal etmenizi istiyor! Kova, kariyerinde ne kadar ileri gidebilirsin? Güzel Luna senden yeni bir maceraya atılmanı istiyor. Aklınızda yeni bir hayal veya özlem olabilir, böylece yola çıkmaya hazır olabilirsiniz! Değilse, sezgisel ay, sizi yeni hedefler düşünmeye ikna edebilir. Kendinize neyi başarmak istediğinizi sorun – bağlantı kurmak istediğiniz insanlar olup olmadığını ve profesyonel yolunuzu sürdürmek için yeni bir şeyler öğrenip öğrenemeyeceğinizi sorun. Yapamayacağınız hiçbir şey yok!


3 Aralık 2021 Cuma Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Büyük bir sorunu çözüyorsun ve sonuçlar kendini göstermeye başlıyor.


3 Aralık 2021 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova, geçtiğimiz ay seni her zamankinden daha yoğun kariyer planları yapmakla meşgul buldu. Odağınızı yeni bir yöne kaydırmanın zamanı geldi, ancak ilerlemeden önce hırslarınız etrafındaki yarım kalmış uçları bağlamanız önemlidir. Tam da bunu yapmak için Cuma günü gökyüzünü kullanın, çünkü uzakları gören Yay ayı sizi kapanışı geliştirmeye teşvik eder. Luna'nın kozmik temaslardan yoksun olması, günü sade, düşük enerjili bir gün haline getiriyor – bu yüzden aşırıya kaçmayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.