Kova Burç Yorumları 22 Aralık 2021

Kova burcunun 22 Aralık 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 22 Aralık 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunun 22 Aralık 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 22 Aralık 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 22 Aralık 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 22 Aralık 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Aralık 2021 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bugün Aslan burcunda göz kamaştırıcı başlangıcını yapıyor, taahhüt ettiğiniz yedinci evinizi, uzlaşmayı ve diğer önemli evinizi harekete geçirerek ve haritanızın bu alanını neşe ve tutkuyla güçlendiriyor. Ancak Luna, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınızla geçişinin ortasında, modern yöneticiniz Uranüs ile eş zamanlı olarak kafa kafaya gidecek. Kova, birinin arkadaşlığından gerçekten zevk alıyor olabilirsin, ama aynı şekilde, bu duruma kendini adamaya hazır olmayabilirsin. Ay ayrıca onbirinci dostluk eviniz aracılığıyla go-getter Mars'ı üçgen yapacak, bu yüzden destek için favorilerinize yaslanmaktan çekinmeyin.


22 Aralık 2021 Çarşamba Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Küçük bir şey yerini büyük bir şeye bırakır ve hayatın bundan sonra eskisi gibi olmaz! Yeni bir bölgeye taşınmış gibi hissedebilirsiniz ve heyecan yakın zamanda kaybolmayacak.


22 Aralık 2021 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün güneş, yetenek ve zayıflıklardan oluşan bilinçaltı sektörünüzü aydınlatan Oğlak burcuna giriyor. Venüs retrosu profesyonel ortaklıklar, lider olma ve profesyonel rolünüz hakkındaki bilinçaltı inançlarınıza şimdiden meydan okuduğundan, güneşin enerjisi bunları güçlendirebilir. Deyim yerindeyse “evi temizleme” zamanı gelmiş olabilir. Oğlak mevsiminden geçerken, mesleki becerilerinizi ve rolünüzü görme şeklinizi değiştirip değiştiremeyeceğinizi kendinize sorun. Kova, profesyonel güvensizliklerden kurtulurken sahip olduğunuz o gizli patron enerjisine adım atmanın zamanı geldi. Yapabilirsin!


22 Aralık 2021 Çarşamba Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün yeni insanlarla karşılaşırsanız, onlara göre belirgin bir avantajınız olacak.


22 Aralık 2021 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu öğleden sonra evrende sert bir t-kare kendini gösterdiğinden, kendinize biraz sessiz zaman ayırmak bugün iç huzurunuz için zorunlu hissedecektir. Yapılacak en hoş şey olmasa da, şu anda, özellikle de önemli olanınızla, sınırlar belirlemeniz gerekebilir. Ev içi bir ortaklık içindeyseniz, biraz yalnız zaman geçirebilmek için birkaç saatliğine ayrılmayı sağlayıp sağlayamayacağınıza bakın. Kendi başına yaşayan herhangi bir Kova için, kendi kendine bakım rutininizi kontrol edin. Güzel bir banyo ve rahatlama için zaman ayırmayalı uzun zaman olduysa, o gün bugün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.