Kova Burç Yorumları 2 Aralık 2021

Kova burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 2 Aralık 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

2 Aralık 2021 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, ya tamamen uyumlusunuz ya da ilgisizsiniz. Örneğin, ister bekar ister romantik bir şekilde bağlı olun, ayın kızgın Mars'a yakınlığı – otoriter onuncu eviniz aracılığıyla – sadece size enerji ve ilham vermekle kalmayacak, aynı zamanda şehvetli arzularınızı da ateşleyecektir. (Aşırı hevesli Mars sayesinde belki rekabetçi bir şekilde bile.) Söylemeye gerek yok, kalbinizi özel birine bağladınız, ancak Venüs ve Plüton'un gizli gündemlerin gizli on ikinci evi aracılığıyla her şeyi gizli tutmasıyla, siz şimdilik işleri düşük seviyede tutmak. Bununla birlikte, Luna'nın Jüpiter ile karesi, her şeyin gerçekte olduğundan çok daha 'büyük' görünmesine neden olabilir.


2 Aralık 2021 Perşembe Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Günün sonunda bir şeyler söylediğinizden emin olun. Derin olmalı. Şu anda diğer insanların enerjisiyle çok daha fazla temas halindesiniz, bu nedenle mümkün olan en iyi yanıtı almak için mesajınıza ince ayar yapın.


2 Aralık 2021 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel süper güçlerinden yararlanmanın zamanı geldi, Kova! Bugün, Venüs, gizli yeteneklerinizin değerini sergileyen Neptün'ü seksenliyor. Venüs, gizli yetenek ve zayıflık sektörünüzü etkileyerek, sektörünüzde stratejik olarak nasıl ortak olabileceğinizi ve taahhütte bulunabileceğinizi görme yeteneğinizden yararlanıyor. Venüs ayrıca ne kadar organize ve yapılandırılmış olduğunuzu da gösterir! Neptün ile altmışlık açı sayesinde yetenekleriniz zahmetsizce ortaya çıkabilir. Onlar için de bir çeşit tazminat alabilirsin, bu da sana gizli profesyonel güçlerine adım atman için bir güven artışı sağlayabilir!


2 Aralık 2021 Perşembe Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yetenekleriniz sonunda herkes tarafından anlaşılacak. Ücret almak.


2 Aralık 2021 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Senin için kariyer cephesinde “gitme” zamanı, Kova. Keskin odaklanmış Akrep ayı, harekete geçen Mars ile birleştiğinden, bugün planlarınız ve emellerinizle ilerleme arzunuzu hiçbir şey durduramaz. Bu güçlü eşleşme, son derece enerji verici ve başarı odaklıdır, ancak aynı zamanda, herhangi bir otorite türüyle uğraşmaya gelince, sinirleri ateşlemesi de muhtemeldir. Daha sonra, Luna'nın sevgilisi Venüs ile yaptığı yatıştırıcı ziyaret, kırışan tüyleri düzeltmeye çalışır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.