Kova Burç Yorumları 14 Aralık 2021

Kova burcunun 14 Aralık 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 14 Aralık 2021 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunun 14 Aralık 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 14 Aralık 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 14 Aralık 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 14 Aralık 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Aralık 2021 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay'ın istikrar arayan Boğa'ya geçişi ve duygusal olarak yönlendirilen dördüncü ev, aile ve en derin duygular üzerine, aşırı duyarlılığa ve hatta belki de biraz huysuzluğa eğilimlisiniz. Bekar? Kova, duygusal inişler ve çıkışlar serisine direnmek söylemesi yapmaktan daha kolay, ama gerçekten üzerinde baskı yok. Herkesin kendi özel gününe hakkı vardır. Ayrıca, Luna'nın modern hükümdarınız Uranüs'e olan yakınlığı, duruma yardımcı olmuyor, çünkü aynı anda kendinizi hazırlıksız yakalayabilirsiniz. Öyle olması gerekiyorsa, hak edilmiş bir yağmur kontrolü talebinizle kesinlikle hiçbir sorunları olmayacak.


14 Aralık 2021 Salı Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Henüz kırılma noktasına gelmedin, ama neden yapmalısın? Bir kişinin bir süreliğine kapanması gerekmeden önce alabileceği çok fazla yardım var. Şimdilik mümkün olduğunca yalnız gidin.


14 Aralık 2021 Salı Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yeni bir ilişki geliştirmek bugün en büyük önceliğiniz olmalıdır. Onlara zaman ayırın.


14 Aralık 2021 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu bugün sizi besleyici bir ruh haline sokacak, sevgili Kova, topraklamaya ve öz bakımınıza odaklanabilmeniz için işleri hafife almanız için size ilham verecek. Gün boyunca vücudunuzla bağlantıda kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın, böylece derin nefes alma ve belki biraz esneme ile stresin fiziksel semptomlarını bırakma konusunda dikkatli olabilirsiniz. Doğa aynı zamanda özellikle terapötik olacak ve çevrenizle sakin ve stressiz bir şekilde bağlantı kurmanıza yardımcı olacaktır. Özellikle akşam için kendinizi rahat hissettiğinizde, lüksü ve hayattaki daha güzel şeyleri kucaklamak için kendinize izin verin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.