Kova Burç Yorumları 13 Aralık 2021

Kova burcunun 13 Aralık 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 13 Aralık 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 13 Aralık 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 13 Aralık 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 13 Aralık 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 13 Aralık 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

13 Aralık 2021 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizden oluşan üçüncü meraklı evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, gizemli onikinci eviniz, rüyalar, gizli gündemler ve bilinçsiz kalıplar aracılığıyla için için yanan Plüton ile çatışacak. Bugün gerçeği söylemekte zorlanıyor musun, Kova? Belki de hayır, özellikle de burcunuzda ayın Jüpiter'e altmış açısını göz önünde bulundurursak, dürtüyle iletişim kurmaya meyillisiniz. Üstelik, go-alıcı Mars, egzotik Yay burcunda ve özgürlüğü seven onbirinci eviniz, dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusuyla cızırtılı çıkışını yapacak. Tek ya da tek, kesin olan bir şey var: Tabağınızda çok şey var, o yüzden rahat olun.


13 Aralık 2021 Pazartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu uzun zaman oldu: bir şeyden ödün vermenin zamanı geldi. Bu kişiyi zar zor tanıyorsun ama ikiniz de olup bitenleri bir 'ilişki' olarak tanımlamaya başlıyorsunuz. Birbirinize sandığınızdan daha fazla aşinasınız.


13 Aralık 2021 Pazartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Göz korkutucu detayların üstesinden gelebilirsiniz. Her şeyi bir seferde biraz al.


13 Aralık 2021 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Kaçındığınız veya ertelediğiniz herhangi bir konuşma varsa, şimdi onları başlatmanın tam zamanı. Koç ayı, özellikle sosyal paylaşımlar ve önemli tartışmalar söz konusu olduğunda, cesaretinizi benimsemenizi istiyor. Bu arada, iletişim gezegeni Merkür, Oğlak burcuna geçerek haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü tetikler. Zihniniz önümüzdeki haftalarda içe dönük bir yerde olacak, ancak şu anda söylemeniz gereken her şeyin derin bir yerden geldiğine güvenebilirsiniz. Bu gezegensel yerleşim sizi içselleştirecek olsa da, gereksiz duvarları kapatmadığınızı veya örmediğinizi unutmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.