Kova Burç Yorumları 12 Aralık 2021

Kova burcunun 12 Aralık 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 12 Aralık 2021 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunun 12 Aralık 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 12 Aralık 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 12 Aralık 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 12 Aralık 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

12 Aralık 2021 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Perde arkasındaki birine aşık olmak, Kova? Tek veya önceden alınmış, Venüs Plüton ile kavuşuyor – gizli onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla – bir dizi karmik karşılaşma deneyimlemenizin veya belki de ilişkinize daha yakından bakmanızın nedeni olabilir. desenler. Venüs yakında haritanızın bu alanından geri hareket edecek. Bu nedenle, dikkatinize sunulan dersleri kabul etmek önemlidir. Bu arada ay, Koç burcundaki yaralı şifacı Chiron ile güçlerini birleştirecek ve üçüncü iletişim evinizi ve yakın çevrenizi ateşleyecek. Göğsünden çıkarman gereken bir şey var mı?


12 Aralık 2021 Pazar Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bağırsaklarını takip et ve dürtülerinin hüküm sürmesine izin ver. Başınız biraz belaya girebilir, ancak eğlence sonunda her şeye değer. Ve gerçekten, kalıcı bir hasar vermeyeceksiniz (en azından umarsınız).


12 Aralık 2021 Pazar Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Ayrıntıları tekrar kontrol etmek için son dakikaya kadar beklemeyin. Şimdi her şeyi gözden geçir.


12 Aralık 2021 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün gerçeği söyle, Kova. Ay’ın canlanmış Koç burcundaki varlığı, hikayenizi ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak her türlü iletişimsel çabaya girmenizi teşvik eder. Luna’nın yetenekli Satürn ile istikrarlı bağlantısı, işlerin kızışmasını önlemek için topraklanmış bir enerji sağladığından, sorunsuz bir şekilde yürümesi gereken ciddi, önemli konuşmalar için ideal bir gün. Yerel hareketi araştırın ve durgunlaşan şeylere taze bir hayat verin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.