Kova Burç Yorumları 10 Aralık 2021

Kova burcunun 10 Aralık 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 10 Aralık 2021 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunun 10 Aralık 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 10 Aralık 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 10 Aralık 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 10 Aralık 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

10 Aralık 2021 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde kararlı, finansal istikrarınızı, özgüveninizi ve değer sistemlerinizi çevreleyen temaları yansıtmaya, gözden geçirmeye ve bunlar üzerinde çalışmaya çağrılıyorsunuz. Örneğin, bu süre zarfında enerjik yatırımlarınız ve/veya romantik bağlantılarınız söz konusu olduğunda sezginizi kullanmak kadar basit bir şey önerilir. Aynı şey, zaten birleşmiş olan ve belki de bir faturayı bölenleriniz için de geçerlidir. Bununla birlikte, Ay'ın Neptün ile kavuşumu, sınırlarınız ve/veya bunların eksikliği konusunda ışık tutacaktır. Venüs ayrıca, gizli onikinci eviniz, gizli gündemleriniz ve karmik kalıplarınız aracılığıyla, bilinçli zihninizden gizlenmiş bir şeyi vurgulayarak Plüton ile kavuşum yapacak. Dikkat et, Kova.


10 Aralık 2021 Cuma Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Zihniniz size bir şey söylüyor; kalbin sana başkasını söylüyor. Öğrendiğiniz tek şey şudur: Zihninizin size ne söylediğine dikkat etmeyin. Her seferinde işleri mahvedecek.


10 Aralık 2021 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Artık Mars, Jüpiter'i karelemeyi bitirdiğine göre, zihinsel sorunlarınız Balık burcundaki ilk dördün altında mali durumunuza yöneliyor. Lovely Luna, değer ve para sektörünüze nazikçe kayar. Ne zaman zor ay bir finans sektörüne çarpsa, kaynaklarınıza duygusal olarak bağlı hissedeceğinizden emin olabilirsiniz. Kova, mali durumunuzu güvence altına almak için duygusal olarak hareketlenmiş hissedebilirsiniz. Bu, bu hafta sonu fazladan çalışmanın tamamlanmasına, fazla mesai yapılmasına veya bir ek iş yapılmasına yol açabilir. Luna rüya gibi olduğundan, parasal başarıyı da görselleştirmek veya meditasyon yapmak isteyebilirsiniz!


10 Aralık 2021 Cuma Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Geçmişteki eylemlerden pişmanlık duymaktan vazgeçme zamanı. Bugün ileriye bakın.


10 Aralık 2021 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova, bugün kapalı kapılar ardında duygusal olarak zorlayıcı bir malzemeyle karşı karşıya kalacaksınız. Bağ oluşturucu Venüs, yenilenme arayışında olan Plüton ile birleşirken, ortaya çıkması gereken her şeyi işlemek için kendinize alan verin. Bu güçlü eşleşme, umutsuzca serbest bırakılması gereken kendi kendini yenen ilişki kalıplarını vurgular. Başka bir yerde, Balık burcundaki ilk dördün ay, uzun vadeli arzularınız ve ham yeteneğiniz arasındaki mevcut ayrımı vurgular.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.