Kova Aylık Burç Yorumları Neler? Kova Burç Yorumu Ocak 2022

Kova burcunun Ocak ayı için burç yorumları neler? Kova burcunun Ocak ayı neler bekliyor? Kova burcunun Ocak ayı aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun Ocak ayı iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun Ocak ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu Ocak ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu Ocak Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Bir ilişkide olsanız da olmasanız da, bunu yapmakta özgür olmalısınız, ancak yöneticiniz bağımsız Uranüs, bu ayın başlarında geleneksel Boğa ile retro yolculuğuna devam ederken, alıştığınızdan daha fazla sınırlamayla karşılaşabilirsiniz. . Bu transit size sabrı öğretebilir, ancak diğer taraftan, geleneksel ilişkileri ilginizi uzun süre tutmak için biraz sıkıcı buluyorsunuz.

Büyük düşünür Merkür, ilginç yeni iletişim hatları açabilecek yaratıcı burcunuzla ortak olmak için Oğlak sözleşmelerini 1 Ocak’ta terk ediyor. Bir şeyleri söylemenin benzersiz bir yolunu bulmak artık sizin uzmanlık alanınızdır ve mevcut partneriniz veya etkilemek için çok uğraştığınız biri üzerinde harika bir izlenim bırakmanıza olanak tanır.

On sekizinci, Uranüs’ün doğrudan konumlandığını görüyor ve önümüzdeki birkaç ay boyunca kalabalığın arasından sıyrılmak için daha çok çalışmanız gerekecek. Kova, değişime her zamankinden daha dirençli olacağın için, statükoyla gruplaşmanın üstesinden gelmek için savaşman gerekecek.

Güneş, 19 Ocak’ta yenilikçi burcunuza girdiğinde hoş bir tuhaflık artışı yaşarsınız ve etkisinin önümüzdeki ay aşk hayatınız üzerinde olumlu bir etkisi olur. Tamamen kendin olmakta özgür hissettiğinde gerçekten parlıyorsun ve doğal ışığını kısmaya çalışan kimse senin ruh eşin değil.


Kova Burcu Ocak Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay senin için çok ders var Kova. 14 Ocak’ta Merkür retrosu güneşinizi harekete geçirirken, ilginç bir sabır dersi ortaya çıkıyor. Bu enerji zor olarak kabul edilebilir, ancak özellikle otuz birinci elektrik burcunuzda süzülerek geçen bir yeni ay gibi, her türlü direnci bırakmanıza izin verir. ilave olarak. Başarmak istediğiniz çok şey var ve bu enerji, aklınıza koyduğunuz her şeyi yapabileceğinizi hatırlatıyor.

Yarın hiçbir şey olmak zorunda değil. Şu anda başka bir büyük ders, sadece insan olduğun. Bir şeyleri günden güne almak, biraz yavaşlamanıza izin verirseniz, ilerlemeyi görmenize yardımcı olacaktır. Hayattaki küçük şeyleri takdir etmek, kozmik bilinç akışına atlamak kadar kolay yeni fikirlere yol açabilir.

31 Ocak’ta yeni ay burcunuzda yükseldiğinde, bir sözleşmeye veya işe yol açabilecek gerçekten eğlenceli bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Eğlenceli bir yaklaşım sizi motive edecek ve neden bu kariyer yolunu takip ettiğinizi anlamanıza izin verecektir. . Sizi büyüklüğe götürebilir.


Kova Burcu Ocak Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

1 Ocak’ta Merkür burcunuza girdiğinde, çekici yabancılarla fikirlerinizi eşleştirerek yıla başlayın. Ancak, henüz herhangi bir tarih planlamaktan vazgeçin. Oğlak burcunun ikinci ayı, dışarı çıkmadan önce sizi sosyal pillerinizi durdurmaya ve şarj etmeye zorlayabilir.

Aslında, 14 Ocak’taki Merkür gerilemesi sırasında tamamen flört etmeye devam edin, çünkü harika bir ilk izlenim bırakmayacaksınız. Bunun yerine, on yedinci Yengeç dolunayı sırasında kendiniz üzerinde çalışmaya odaklanın. Daha iyi bir boşlukta olduğunuzda daha iyi tarihler bulacaksınız.

Neyse ki, 19 Ocak’ta güneş burcunuza girdiğinde hafif bir artış elde edeceksiniz. Aşkınızı etkilemeye çalışıyorsanız, onları baştan çıkarmak için harika bir zaman. Mars, yirminci Ocak’ta Oğlak burcuna geçtiğinde yavaşlayın. -dördüncü. Acele ederseniz, cazibe merkezleri çabucak sönebilir.

Geçmişteki flört hatalarından kaçınmak istiyorsanız, 29 Ocak’ta Venüs ileri gittiğinde önceki ilişkilerinizi düşünün. Artık geriye gitmezseniz, ilişkilerinizde neyin yanlış gittiğini görebilirsiniz. Otuz birinci burcunuzda yeni ay sırasında yeni biriyle bir tarih planlayın. Onları baygın kılmak için iyi bir ilk izlenim bırakın.


1 Ocak 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yavaşlamaya devam ediyor gibi görünen o yavaş günlerden biri. Büyük veya çılgın bir şeye başlamamaya çalışın – bunun için enerjinizi toplayamayacaksınız ve her şey kaybolabilir.


1 Ocak 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Geçmişten bir ses gününüzü bölecek. İkinizin de biraz kapanma vakti geldi.


1 Ocak 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Maceracı doğanız bugün dışarı çıkıp oynamak isteyecek, sevgili Kova, Yay burcu size etrafınızdaki dünyayı keşfetmeniz için ilham veriyor. Bu enerjiyi yakın zamanda açılan yeni mahalle yerlerini kontrol etmek için kullanın ve Yeni Yıl kutlamalarınıza devam etmenin bir yolu olarak yerel olarak alışveriş yapmanın ve yemek yemenin yollarını arayın. Akşam bastırmaya başladığında, daha sakin bir ruh hali seni bulacak ve buna erken bir gece demen için ilham verecek. Günlük şenliklerinizi tamamladığınızda kendinize biraz zaman ayırın ve yatmadan önce bir meditasyon seansına girdiğinizden emin olun.


Kova Burcu Ocak Ayı Aylık Burç Yorumu

Gizem

Kova burcu, ruhsal bölgenize vurgu tüm ay sürecek ve kendinizi daha derinlemesine anlama fırsatı sağlayabilir. Meditasyon yapmaya, dikkatli bir inziva için zaman ayırmaya veya daha fazla yoga veya diğer faydalı uygulamalar yapmaktan zevk almaya daha yatkın olabilirsiniz.

2 Ocak’ta bu bölgedeki yeni ay, 2022’ye olumlu bir başlangıç ​​yapıyor. Güneş on dokuzunda burcunuza girdiğinde, yeni gelişmelere yer açmak amacıyla yarım kalmış işleri birleştirmek için bir şans. Potansiyelinizin daha fazlasını keşfetmeye hazır mısınız? Gizli yetenekleriniz olabilir ve bu süre zarfında bir rüya veya tesadüf onları vurgulayabilir. Eğer öyleyse, onları uygulamaya koymanın zamanı geldi.

Bununla birlikte, Merkür 14 Ocak’ta tersine dönüyor, bu nedenle başa çıkmanız gereken birkaç hıçkırık olabilir. Belirli planları ertelemeniz veya devam eden projeleri tehlikeye atan beklenmedik değişikliklerin meydana geldiğini bulmanız gerekebilir. En iyi tavsiye, hazırlıklı olmaktır, böylece son dakikada kapışmak zorunda kalmazsınız.

Ayrıca on yedinci aydaki dolunay tarafından ruhsal ekseniniz boyunca dengeniz bozulabilir. O tarihte programınızı basitleştirmeye çalışın ve bir gün izin alabilirseniz, bunun için gidin. Bu, rahatlamak, yeniden şarj etmek ve yataklarınızı toplamak için iyi bir zamandır.

Güneşin 19 Ocak’ta burcunuza girmesi kutlamak için bir neden. Önümüzdeki dört hafta, yapmayı sevdiğiniz şeyleri şımartmak için bir zaman. Fikirlerinizi paylaşın, fikirlerinizi ifade edin ve ruhunuzu besleyin. Bencil görünme konusunda endişelenme. Bu ay sizin keyfinize bakın.

Çekici Venüs 29 Ocak’ta özel bir bölgede doğrudan dönüyor ve bu, son altı haftadır üzerinde düşündüğünüz kararlarla aynı zamana denk gelebilir.

Son olarak, otuz birinci burcunuzda bulunan yeni ay, dürtüsel bir kenara sahip olabilir. Yeni fikirler ve projeler başlatmanın zamanı geldi, ancak önce sağlam bir stratejiniz olduğundan emin olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.