Koç Haftalık Burç Yorumları (13 Aralık – 19 Aralık Haftası)

Koç burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası neler bekliyor? Koç burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 13 Aralık – 19 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Koç, sanki bir vitesten diğerine geçiyormuşsun gibi. Bu hafta ilerlemeye çalışırken biraz dirençle karşılaşabilirsiniz.

Hafta, 12 Aralık Pazar günü, bilgelik evinizde Yay burcundaki güneşin, psişik yetenek evinizde Neptün’e kare yapmasıyla başlar. Bugün bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Bu geçmişte duyduğun bir şey olabilir, ama şimdi mantıklı geliyor. Koç, perde kalktı ve görebilirsin. Güne en zor mücadelenizi düşünerek başlayın ve önemli bir mesaj alabilirsiniz.

14 Aralık Salı günü, kariyer evinizdeki Oğlak burcundaki Merkür, kurallar evinizdeki Yay burcundaki Mars’a yarı altmışlık açı yapıyor. Bugün yüksek ve güçlü bir CEO, iş gücüne aptalca kurallar ve gereksiz düzenlemeler içeren bir kararname gönderebilir. Bir takım oyuncusu olmak, etrafınızdaki çoğu insandan daha hızlı hareket ettiğinizde yeterince zorlayıcı olabilir. Ancak bugün, sizi yavaşlatmak için orada gibi görünen yeni engellerden oldukça rahatsız olabilirsiniz.


Koç Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sınırları belirlemek bir öz-bakım eylemidir – şifa veren asteroit Chiron ve on ikincideki Satürn’ün açıları ile bir ittifak oluşturan Koç ayı tarafından vurgulanacak bir duygu. Buradaki mesaj, kendinizi ilk sıraya koymaktır ve herhangi bir nedenle aşkınızın bununla bir sorunu varsa, bunu büyük bir kırmızı bayrak olarak görmelisiniz. Neyse ki, başkaları da kendileri üzerinde çalışma havasında olacağından, yer kaplayan herhangi bir sorun yaşamamalısınız.

Onüçünde, yönetici gezegeniniz Mars Yay burcuna geçtiğinde enerji seviyelerinizde bir değişim ve artış hissedeceksiniz. İnsanlar eğlenmek, yeni deneyimler ve romantik fetihler aramak için havasında olacaklar. Her zamankinden daha karizmatik insanlarla tanıştığınızı göreceksiniz, bu da gerçek kimyayı tezahür ettirmenize yardımcı olmak için auranızı yükseltecek.

18’indeki dolunay sizi arkadaşlarınızla dedikodu yapma havasına sokacak, küçük Ram ve aşk şimdilik geri planda kalabilir. Bu günü en iyi dostlarınıza yetişmek için bir fırsat olarak kullanın ve son zamanlarda ilgilendiğiniz biri hakkında dürüst fikirlerini aldığınızdan emin olun.


Koç Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Vitesler bu hafta değişiyor – hissedebiliyor musun Koç?!

Tüm hafta boyunca Venüs, Plüton ile iş odaklı Oğlak burcunda kavuşuyor. Geçiş, kariyerinizde önemli paralar ve liderlik hamleleri yapmak için mükemmeldir! Bu dünyevi birleşme, profesyonel başarı, miras ve kariyer sektörünüzde gerçekleşir. Yavaş ama emin adımlarla profesyonel statünüzü değiştirdiği için, sıkı çalışmanızın meyvelerini toplayabilirsiniz. Kariyerinizde lider olarak adım atıyor, muhtemelen daha fazla zamanınızı ve dikkatinizi alan daha olgun bir yola giriyor olabilirsiniz. Ancak bu profesyonel “büyüyen ağrı”, hayalini kurduğunuz bir şeyse, iş yerinizde daha fazla yetki almak için mükemmeldir. Ayrıca, tüm hafta boyunca meyve vermeye gelen veya tanınmaya başlayan bir başarıyı da ima edebilir! Bu arada, 13 Aralık Pazartesi günü Oğlak burcuna ve dolayısıyla profesyonel sektörünüze girerken Merkür de katılıyor. Merkür, kavuşumdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak! Mars Pazartesi günü Ateş Burcu Yay burcuna geçtiğinden, kariyerinizin nereye gittiği konusunda özellikle heyecanlı hissedebilirsiniz! Son olarak, 18 Aralık Cumartesi günü İkizler burcundaki dolunay, ilgili tüm profesyonel tartışmaları ve tartışmaları başa çekecek.


Koç Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında, en huysuz insanı bile alabilecek ve yüzlerine kocaman aptal bir sırıtış yapıştırabilecek bir cazibe fabrikası olacaksınız. Doğru yolu sorarsanız, halkınızdan hemen hemen her şeyi elde etmeniz kolay olacaktır. Çarşamba ve Perşembe, duygusal olarak biraz daha zor olacak – ancak yanlış kişiye patlamamaya devam ederseniz, bunu başaracaksınız. Hafta sonu, çok uzaklardan biri de dahil olmak üzere yeni insanlarla tanışmakla ilgilidir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.