Koç Burç Yorumları 9 Aralık 2021

Koç burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 9 Aralık 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Aralık 2021 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Küçük bir rüya gör, ama başarın için uyuma, Koç. Luna bugün Balık burcuna geçerek, kapalı onikinci gizli evinizi, bilinçsiz kalıplarınızı ve perde arkasındaki her şeyi aktive ediyor. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlıysanız, bu süre zarfında muhtemelen geri çekilme ve/veya geri çekilme ihtiyacı hissediyorsunuz. Göz önünde bulundurulması gereken başka bir şey de, bu süre zarfında hem rüyalarınızın hem de sezgisel indirmelerinizin inanılmaz derecede canlı olacağıdır, bu nedenle neler olduğuna dikkat edin. Bu özellikle, her zamankinden daha fazla uyum içinde olduğunuz için, ruhsal ilişkilerle ilgili samimi sekizinci evinizde cızırdayan, kızgın gezegensel yöneticiniz Mars için geçerlidir. Bunun dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin.


9 Aralık 2021 Perşembe Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ara sıra küçük bir patlama olması sorun değil. Ailen seni seviyor ve tamamen anlıyorlar. Bir süreliğine hava atmak için bir bahaneye ihtiyacın var, o yüzden bırak. Kendini çok daha iyi hissedeceksin.


9 Aralık 2021 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars ve Jüpiter arasında devam eden kareyi hafifletmek için Venüs bugün Plüton ile kavuşum yapıyor! Koç, bu dönüştürücü kavuşum kariyer, miras ve başarı sektörünüzde gerçekleşirken, önümüzdeki birkaç gün içinde oldukça olumlu değişiklikler fark edebilirsiniz. Özellikle çekici görünebileceğiniz için profesyonel tavrınızda bir yoğunluk var. Bu, iş yerinde uygun para hareketleri yapmak için mükemmel olabilir, çünkü harika bir anlaşma veya fırsata doğru yol alabilirsiniz! Çekici birleşim, liderlik yeteneklerinizin yerinde olduğunu gösterir, bu nedenle iş yerinde artan desteği fark edebilirsiniz!


9 Aralık 2021 Perşembe Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün araya girmekten ve liderliği almaktan korkmamalısınız. Herkes istiyor.


9 Aralık 2021 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Perşembe günü gökyüzü, herhangi bir şeyin yapılmasını zorlaştırıyor, Koç. Ay, sürü halindeki Kova’dan ayrılır ve Balık’ın kozmik bağlantılarının olmaması nedeniyle düşük aktiviteli bir gün olduğu rüya dünyasına sürüklenir. Verimli bir şekilde ilerlemek yerine, iyi müzikte, en sevdiğiniz filmde veya onarıcı bir meditasyonda kaybolmayı hedefleyin. Dinlenme ve yalnızlık zevkinizin anahtarıdır, bu yüzden kendinizi inkar etmeyin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.