Koç Burç Yorumları 7 Aralık 2021

Koç burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü neler bekliyor? Koç burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 7 Aralık 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Aralık 2021 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün kırmızı-sıcak gezegen hükümdarınız Mars ve şanslı Jüpiter arasındaki – sosyal açıdan bilinçli on birinci eviniz, topluluklar ve bireysel özgürlük aracılığıyla – sizi hayatın kendisinden daha büyük hissettiren kararlılık ve ilhamla güçlendirecek. Bununla birlikte, yakalama, Jüpiter’in genişleme içgüdüsünden kaynaklanabilir, bu yüzden aşırıya kaçmamaya çalışın. Koç, bu süreçte dürtüsel ve/veya acele kararlar vermediğin sürece inisiyatif almanın yanlış bir tarafı yok. Bu, özellikle bir ilişkinin başlangıç ​​aşamasında olanlarınız için geçerlidir. Ayrıca, Luna’nın ciddi Satürn’e yakınlığı sizi pragmatik ve yapılandırılmış olmaya teşvik ediyor.


7 Aralık 2021 Salı Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Söyleyecek bir şeyin varsa, o zaman konuş. İletişim hatları çok kolay aşılır, bu yüzden olabildiğince açık olduğunuzdan emin olun. O aşkın başkasının peşinde olduğunu düşünmesini istemezsin.


7 Aralık 2021 Salı Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Koç, başarılı olma dürtünüz devam ederken, Mars ve Plüton arasındaki süregelen altmışlık açı sayesinde, Mars kare Jüpiter’in bir sonucu olarak herhangi bir engel üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Özellikle tek başına bir görev gibi geliyorsa veya toplumsal destekten yoksun hissediyorsanız, mesleki özlemlerinizde ilerleme sağlama konusunda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Merkür bugün Neptün ile kare açı yaptığından, profesyonel planlarınızın ve fikirlerinizin gerçekçi görünmediğini görebilirsiniz. Engelinizin kökü idealleştirmenize dayanabilir. Gerçekleri düşünün, böylece yolunuzun ne olduğunu görebilirsiniz.


7 Aralık 2021 Salı Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir aktivite vızıltısı sizi bugün meşgul, odaklanmış ve çok tatmin olmuş hissetmenizi sağlayacak.


7 Aralık 2021 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Koç, bugün kendini hayattan daha büyük hissetmen muhtemel. Yönetici gezegeniniz, harekete geçiren Mars, gözleri vizyon sahibi Jüpiter’e kilitlerken, kendini genişletme ihtiyacınıza yaslanın. Bu eşleştirme iyimserliği artırır ve tazelenmiş bir sürüş ve amaç duygusu sağlar, ancak aynı zamanda sizi hedef olarak çiğneyebileceğinizden daha fazlasını ısırırken bulabilir. Neyse ki, çözüm arayan Kova ayı, istikrarlı Satürn ile birleşerek hoş bir gerçekçilik dozu sağlıyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.