Koç Burç Yorumları 6 Aralık 2021

Koç burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Koç burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 6 Aralık 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Aralık 2021 Pazartesi Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Gökyüzünün sınır olduğunu hissettiğiniz günlerden biri, ancak oraya ulaşmak için çalışmanız gerekiyor. Mali durumunuzu, özellikle de gerçekçi olarak ne kadar para getirebileceğinizi belirlemeniz gerekiyor!


6 Aralık 2021 Pazartesi Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Önünüze bir fırsat çıkar, ancak daha fazla ayrıntı öğrenene kadar ilerlemeyin.


6 Aralık 2021 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bir Koç olarak, hayata geçireceğiniz yeni girişimlerle dolusunuz. Pazartesi günü gökyüzü, ay hırslı Oğlak burcunda ilerlerken, geri adım atmanızı ve hedeflerinizi genel olarak incelemenizi teşvik ediyor. Luna, kendini değer belirleyici Venüs ve dönüşüm arayan Plüton ile birleşmiş olarak bulur ve daha sonra, hedeflerinizi takip ederek ele alınması gereken temel sorunları vurgular.


6 Aralık 2021 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini hazırla, Koç. Bugünün kızgın gezegen hükümdarınız Mars ve için için yanan Plüton arasındaki baharatlı altmışlık, kalpsizler için değil. Aslında, aşırı hevesli Mars’ın mevcut konumu göz önüne alındığında – seks, ruhsal ilişkiler ve ruh bağlarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla – Pluto’nun otoriter onuncu evinizin üzerinde gezinmesine izin verin. Yani, yolunuzu almak için ne kadar ileri gideceğinizi söylemek yok. Bunu söyledikten sonra, ister bekar, ister ezik, ister romantik olarak bağlı olun, bu baştan çıkarıcı ama göz korkutucu sinerji, süreçte kıskançlığı ve güç mücadelelerini tetikleyecektir. Bu arada, Ay’ın Venüs’e yakınlığı yardımcı olmuyor ama denemekten de zarar gelmez.


6 Aralık 2021 Pazartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Koç, devam eden Mars altmışlık Pluto sayesinde üretkenliğiniz sabit. Altmışlık, profesyonel yatırımlarınızı ve kendi ustalığınızı dönüştürme konusunda sizi yolda kalmaya teşvik eder ve umarım kariyerinizde kayda değer bir ilerleme sağlar. Profesyonel hızlı pistte yarışırken, Mars Jüpiter’le kare açı yaptığında birkaç engelle karşılaşabilirsiniz! Kare, başarının mümkün olduğunu, ancak biraz dirsek yağı olmadan mümkün olmadığını gösterir. Topuklarınızı kazmak yerine, başkalarının yolunuza katkıda bulunması gereken şeylere açık olun. Toplumsal destek, başarınızda rol oynayabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.