Koç Burç Yorumları 3 Aralık 2021

Koç burcunun 3 Aralık 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 3 Aralık 2021 Cuma günü neler bekliyor? Koç burcunun 3 Aralık 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 3 Aralık 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 3 Aralık 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 3 Aralık 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

3 Aralık 2021 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leydi Venüs, için için yanan Pluto'nun yakınındayken, onuncu otorite, kariyer ve kamusal kişilik evinizi göz kamaştırmaya devam ediyor. Birlikte çalıştığınız birine karşı hisler mi besliyorsunuz, Koç? Bekar, ezik ve/veya zaten romantik bir şekilde bağlı olsanız da, Venüs'ün baştan çıkarıcı özü ve yadsınamaz çekiciliği haritanızın bu alanında dönüyor. Diğerleriniz sosyal medya aracılığıyla susuzluk tuzakları ve havalı özçekimler yayınlıyor olabilir ve Venüs ve Plüton'un karışımı ile, aşkınızın izlediğinden emin olabilirsiniz. Başka bir notta, bugünün maceracı Yay burcundaki ayı, dokuzuncu genişleme ve kendini keşfetme evinizi harekete geçirecek, bu nedenle büyük olasılıkla bir sıçrama yapmaya hazırsınız.


3 Aralık 2021 Cuma Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Diğer insanları heyecanlandırmak için harika bir zaman. İyi enerjiniz inanılmaz derecede çekici görünüyor. Aklını ele geçiren büyük yeni şey hakkında konuşmayı bırakamazsın, ama kimseyi sıkmıyorsun.


3 Aralık 2021 Cuma Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay'ın Yay'a girmesinden başka büyük geçişler olmadığı için nispeten sakin bir gün olabilir. Koç, işinizde daha büyük bir şeyin parçası olma arzusunu uyandırdığı için ateşli bir ay tutulmasını memnuniyetle karşılayabilirsiniz. İdeal olarak, kariyeriniz dünyevi arzularınızla birlikte ruhunuzun amacına hitap etmelidir. Cesur, geniş ay, kariyerinizde daha sağlıklı bir şey aramanıza ilham veriyor. İşiniz sizi daha fazla öğrenmeye teşvik ediyor mu? Bunu düşündüğünüzde, mesleğinizde daha tatmin edici bir şey aramanın zamanının geldiğini fark edebilirsiniz!


3 Aralık 2021 Cuma Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Etrafınızdakilere daha bağlı hissediyorsunuz. Yeni girdi ve görüşler isteyin.


3 Aralık 2021 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Cuma günü gökyüzü yatıştırıcı ve yavaş, Koç. Evrenin yakıtı azaldığından, kendinizi gereğinden fazlasını yapmaya zorlamayın. Ay, geniş kapsamlı Yay'a doğru kayıyor ve zayıflama evresinde yorgun bir şekilde ilerliyor, bu da geçen aydan ilişki hikayeleri etrafında kapanış geliştirmek için ideal bir gün yapıyor. Yeni bir sınıfa kaydolarak veya gelecekteki seyahat planlarını parçalayarak rutinden kopmaktan çekinmeyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.