Koç Burç Yorumları 29 Aralık 2021

Koç burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Koç burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 29 Aralık 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Aralık 2021 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, için için yanan Akrep ve seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla parıldamaya devam ederek, yüksek bağlılıklarınızdan enerjik alışverişlerinize kadar her şeyi vurguluyor. Koç, bağlantında daha fazla yakınlık arıyorsan, egonun bu samimi arzunun önüne geçmesine izin verme. Ne de olsa, kızgın gezegen hükümdarınız Mars, ciddi Satürn’e üretken bir altmışlık açıda oturmaya devam ediyor ve sizi ilerlemeniz için cesaretlendiriyor ve disipline ediyor. İster mali açıdan, ister belki de bekleyen bir konuşma açısından, durumun sorumluluğunu üstlenmek için çağrılıyorsunuz – hazır veya değil. Luna’nın Neptün ile üçgen açısı size içgüdülerinize güvenmenizi hatırlatır.


29 Aralık 2021 Çarşamba Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hiç kimse bir anlam ifade etmiyor, en azından anlayabileceğiniz kadarıyla. Yabancı bir dil de konuşuyor olabilirler. Sadece onunla yuvarlan ve yarın büyük bir ipucunun gelmesini bekle.


29 Aralık 2021 Çarşamba Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün Merkür, kariyer, kamu statüsü ve başarı sektörünüzde geri giden Venüs ile kavuşum yapıyor. Bu zeki, iş odaklı birleşim, başarı için istikrarlı bir yöntemi teşvik eder. Koç, şu an itibariyle, Venüs’ün gerilemesi sayesinde yolunuzun yapısını veya içindeki belirli taahhütleri düşünüyor olabilirsiniz. Neyse ki, Mercurial etkisi, çabalarınızda başarılı olmanız için bu sektörün özelliklerini yeniden tanımlamanıza veya yenilemenize yardımcı olabilir! Tavsiye için neye sahip olduklarını görmek için kariyerinizdeki önemli bir figürle konuşmak isteyebilirsiniz.


29 Aralık 2021 Çarşamba Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Telefonunuzu kapatın ve yalnız başına yapılması en iyi olan başka bir şey yapın. Sessizliğin tadını çıkarın.


29 Aralık 2021 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Ram, Akrep ayı ciddi Satürn ve asi Uranüs ile sert bir t-kare oluşturduğundan, bu sabah hava yoğun olacak. Bu enerji, dikkatli olmazsanız bazı ciddi anlaşmazlıklara neden olabilecek, arkadaşlıklarınız içinde gerilimi artırma potansiyeline sahiptir. Günün ilk bölümünde çatışmalardan kaçınmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve herhangi bir siyasi tartışmaya kapılmamaya çalışın. Bu arada, Merkür ve Venüs arasındaki bir ittifak, size profesyonel düzeyde haberler getirebilir ve önümüzdeki yılın kariyeriniz ve mali durumunuz için neler beklediğine dair size fikir verebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.