Koç Burç Yorumları 28 Aralık 2021

Koç burcunun 28 Aralık 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 28 Aralık 2021 Salı günü neler bekliyor? Koç burcunun 28 Aralık 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 28 Aralık 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 28 Aralık 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 28 Aralık 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Aralık 2021 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlerlemeye hazırsın, Aries. Bekar? Bugünün kırmızı-sıcak gezegen cetveliniz Mars – geniş maceralı dokuzuncu eviniz aracılığıyla – ve on birinci dernek eviniz, topluluk meseleleriniz ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla yapılandırılmış Satürn arasındaki sekstil sayesinde, ilham aldınız ve motive oldunuz. romantik bir durumda inisiyatif almak. Bu arada, ay için için yanan Akrep ve birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla parlıyor. Bu nedenle, duygusal yakınlık arzunuza daha fazla vurgu yapılır. Jüpiter ayrıca bugün Balık burcunda başlayacak ve on ikinci karma evinizi harekete geçirecek. Bu daha üst düzey bir bağlantı olabilir mi?


28 Aralık 2021 Salı Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İşler istediğiniz gibi gitmiyor olabilir, ancak hayal kırıklığınızı göstermemeye çalışın. Bir noktada ona yardım edemeyebilirsiniz, ancak çoğu zaman insanların ellerinden gelenin en iyisini yapmak için yalnız bırakılmaları gerekir.


28 Aralık 2021 Salı Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hız değişikliğine hazır mısın Koç? İlk olarak, ilkbaharın sonlarından yaz ortasına kadar düşünün. Mesleki açıdan bu dönem nasıldı? Belki kariyer yolunuzla daha uyumlu hissettiniz veya daha yüksek bir profesyonel amaca çağrıldınız. Bugün, Jüpiter Balık’a girerken bu duygular geri dönüyor ve bilinçaltı yetenek ve zayıflık sektörünüzü olumlu yönde etkiliyor. Jüpiter’in yardımsever etkisi, kariyerinizde sezgisel süper güçlerinizden ve sihrinizden yararlanmanız için sizi teşvik ediyor. Ancak, bu süreçte kaybolmamak için deliliğinize bir yönteminiz olsun.


28 Aralık 2021 Salı Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Çabalarınızı bugün kalıcı olan şeylere odaklayın. Stil yerine maddeyi seçin.


28 Aralık 2021 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Terazi burcunun Merkür, Venüs ve Plüton ile sert açıları paylaştığı için gün sizin için zor bir başlangıç yapacak ve bu durum iş günü başlarken sizi huzursuz ve sıra dışı hissetmenize neden olabilir. Neyse ki, bu enerji öğleden sonra dağılacak ve Luna, uğurlu Jüpiter ile tatlı bir bağlantı paylaştığı için ruhlar yükselecek. Kısa bir süre sonra, Ay Akrep’e girecek ve sabah rutininiz sırasında ortaya çıkabilecek herhangi bir korkaklıktan resmi olarak kurtulmanıza yardımcı olacak. Bu titreşimler, bağları güçlendirmek için de harikadır, bu nedenle akşamı daha derin bir düzeyde bağlantı kurmak istediğiniz biriyle geçirmeyi planlayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.