Koç Burç Yorumları 2 Aralık 2021

Koç burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 2 Aralık 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

2 Aralık 2021 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, arzularınızı kristal berraklığında yapmakta hiçbir probleminiz yok, çünkü ay, taahhütlü yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve önemli diğer eviniz aracılığıyla akrep burcundaki kırmızı-sıcak gezegen yöneticiniz Mars'a katılacak. Luna'nın ayrıca tatlı Venüs ve büyüleyici Neptün ile uyum içinde olacağını ve bu da karışıma bir umut, fantezi ve mistisizm katmanı ekleyeceğini unutmayın. Kimi tezahür ettiriyorsun? Bu süre zarfında görsel, yaratıcı ve çekicisiniz, bu yüzden günü iyi değerlendirin. Bekar? Sizden uzakta olan veya belki de farklı bir kültürel geçmişe sahip biriyle bağlantı kuruyor olabilirsiniz.


2 Aralık 2021 Perşembe Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sadece işini yap ve gerisi yerine oturacak. Çalışanlarınız bir sonraki adımda ne yapacaklarını bulmaya çalışıyorsa, adım atın ve bebek bakıcısı oynayın. Bazen ilgisizlikleri çok garip görünüyor, ama buna oynamak zorunda değilsin.


2 Aralık 2021 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyerini gizli yeteneklerinle nasıl ilişkilendirebilirsin, Koç? Bugün Venüs Neptün'ü altmışlık açıyla çevirdiği için, kariyer yolunuzu yeniden tasavvur edebileceksiniz. Venüs, başarılarınızı ve konumunuzu olumlu bir şekilde kabul ettiği için kariyerinize fayda sağlarken, Neptün hayal gücü, yaratıcılık ve sezginin gizli süper güçlerinden yararlanır. Birlikte, altmışlık, kariyer yolunuzu daha fazla sevgi ve ışıkla doldurmayı gösterir. Doğrudan ihtiyacı olan topluluklarla veya kalbinize dokunan hayırsever nedenlerle çalışmak gibi, kariyerinizin daha özgecil bir rotaya gitmesine izin vermek için ilham alabilirsiniz.


2 Aralık 2021 Perşembe Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Daha içe dönük bir zamana giriyorsunuz, bu yüzden kendi başınıza daha fazla zaman geçirmekten çekinmeyin.


2 Aralık 2021 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Perşembe gününün kozmik manzarası sizi canlandırmaya ve harekete geçmeye teşvik etmeye çalışıyor, Koç. Ay, keskin zekalı Akrep'in içinden geçer ve Mars'a askerlik yapan yönetici gezegeninizle canlandırıcı bir kavuşum oluşturur. Aşırı yüzsüz olmaktan sakının, ancak samimi ilişkilerde veya işbirliklerinde pürüzler söz konusu olduğunda olduğu gibi söylemek için ideal bir gün. Daha sonra, Luna'nın yatıştırıcı Venüs ile buluşması, kalan gerilimleri yumuşatacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.