Koç Burç Yorumları 14 Aralık 2021

Koç burcunun 14 Aralık 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 14 Aralık 2021 Salı günü neler bekliyor? Koç burcunun 14 Aralık 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 14 Aralık 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 14 Aralık 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 14 Aralık 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Aralık 2021 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün Boğa burcuna geçiyor ve istikrar arayan ikinci konfor, mülk ve değer sistemleri evinizi harekete geçiriyor. Yani ister bekar, ister aşık olun, ister aşık olun, duygusal istikrarınıza öncelik vermeyi bir noktaya getiriyorsunuzdur. Luna ayrıca asi Uranüs ile güçlerini birleştirecek ve karışıma canlandırıcı bir şok katmanı ekleyecek, bu nedenle özellikle arzularınız söz konusu olduğunda beklenmeyeni bekleyin. Yakalamak, Koç? Ay, özgürlüğü seven onbirinci eviniz, dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu aracılığıyla aynı anda yapılandırılmış Satürn ile çatışacak. Bu nedenle, bildiklerinize bağlı kalmak ile ufkunuzu keşfetmek arasında bir miktar gerilim olabilir.


14 Aralık 2021 Salı Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Her şey mükemmel olana kadar harekete geçme. Her şeyi düşündüğünüzden ve her şeye hazır olduğunuzdan emin olmalısınız. Hazırsanız, başarısız olsanız bile başarısız olamazsınız. Bundan iyi bir şey çıkacak.


14 Aralık 2021 Salı Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Ateş açık, ancak bu baskı, mücadelede başarılı olmak için tam da ihtiyacınız olan şey.


14 Aralık 2021 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bu sabah Boğa burcuna geçerek sizi topraklanmış ve şehvetli bir tepe boşluğuna getiriyor. Ay ve Merkür arasındaki bağlantı sayesinde profesyonel işlerinizde görevde kalmak bir öncelik olacak olsa da, kendinizi sakin hissetmeli ve sorumluluklarınızı yavaş bir tempoda halledebilecekmişsiniz gibi hissetmelisiniz. Bu gece, Ay ve Satürn arasında sert bir açı tezahür edecek ve sizden sınırlarınızı kabul etmenizi ve gereken yerlerde sınırlar koymanızı isteyecek. Arkadaşlarınız sizi dışarıda bir gece geçirmek için cezbetmeye çalışsalar bile, kendinize biraz zaman ayırmanız önemli olacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.