İkizler Yıllık Burç Yorumları 2022

İkizler burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? İkizler burcunun 2022 yılı neler bekliyor? İkizler burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 2022 Yılı Yıllık Burç Yorumu

İkizler, bu yıl ayrıntılara daha fazla girmenin zamanı geldi mi? Hızlı hareket eden Merkür, yöneticiniz, nasıl iletişim kurduğunuzu, düşündüğünüzü, sosyalleştiğinizi, teknoloji ile etkileşime girdiğinizi ve bilgi alışverişinde bulunduğunuzu etkiler ve bu nedenle, Merkür’ün korkunç gerileme döngüleri sizin için özellikle zordur. Ve çoğu retrograd döngü sıkışıklığından kurtulmanın yolunu düşünebilir ve akıl yürütebilirken, bunların ne zaman olduğunun farkında olmak, olası yavaşlamalara önceden hazırlanmanıza yardımcı olabilir. Bu yılki üç can sıkıcı Merkür gerileme dönemi 14 Ocak ile 3 Şubat, 10 Mayıs ile 3 Haziran (ki bu sizin burcunuzda zaman geçirir) ve 9 Eylül ile 2 Ekim arasına denk geliyor.

Güneş, Mayıs sonundan Haziran sonuna kadar esnek, çok yönlü burcunuzdan geçtiğinde, hayatta olmaktan özellikle mutlu hissettiğiniz bir yılın zamanını karşılarken, güneşe dönüşünüzü kutlarsınız. Geçen yıl ne yaşamış olursanız olun, yeni bir başlangıca hazırsınız, doğum gününüz kutlu olsun, esprili ve zihinsel olarak hırslı İkizler! Artık diğer insanların görmezden geldiği şeyleri algılayabiliyorsunuz, bu da size hem kişisel hem de profesyonel olarak üstünlük sağlıyor. Bu özel ayda en çılgın hayallerinizin ötesinde başarılı olmak için aktif, çevik zihinsel kapasitenizden yararlandığınızdan emin olun!

Bilgeliğin asteroiti olan Pallas, yılınız hakkında özel bir fikir verebilir ve temmuz ayının başından eylül ayının başlarına kadar zeki burcunuzdan geçerken, gücünüzü kelimelerde bulursunuz. Konuşma ve yazmanın artık özel bir etkisi var çünkü onları iyileştirmek, ikna etmek, aydınlatmak veya eğlendirmek için kullanabilirsiniz. Bu, dünyanın bilmesini istediğiniz her şey için sosyal medyayı bir platform olarak kullanmak için özellikle harika bir zaman dilimi. Hikayenizi küresel bir izleyici kitlesine anlatmak artık hayatı değiştiriyor, ancak dinlemek de konuşmak kadar değerli.


İkizler Burcu 2022 Yılı Yıllık İlişki Burç Yorumu

Önemsiz olmalı: bir ilişkiniz var, bu yüzden otomatik olarak her zaman eşinizi düşünüyor olmalısınız, değil mi?! Aslında hayır, İkizler. Biraz dağınık ve her zaman meşgul beyniniz için, tam olarak böyle çalışmıyor. Ve 2022 başlarken, aşk odaklı Venüs, hırslı dünya burcu Oğlak burcunda geri hareket ediyor ve bu da sizin çok fazla odaklanmanızı gerektiren kariyer sorunları anlamına gelebilir.

Bu, ilişkiniz için çalkantılı bir zaman olsa da, Mayıs ayının sonundan Haziran ayının sonlarına kadar, Venüs’ün yönettiği burçlardan biri ve en sevdiği yerleşimlerden biri olan cömert Boğa’yı ziyaret ettiği zamana kadar bunu telafi edebilirsiniz. Bu lüksü seven transit sırasında partnerinize hediyeler ve ilgi gösterdikten sonra, (umarım) yılın başında onlara yaptığınız biraz dikkatsiz muameleyi unutacaklar!

İlişkiniz için bir başka faydalı zaman, Venüs’ün yönettiği diğer burç olan dengeli Terazi’de Eylül ayının sonundan Ekim ayının sonlarına kadar ilerlediği zamandır. Şu anda ikinizden de biraz saldırganlık var, bu da sorunları öfke veya tartışma olmadan çözmek için mükemmel bir zaman. Şu anda hatırlanması gereken en önemli şey, aşık olmanın bir takımın parçası olmak, bireyler olarak birbirleriyle rekabet etmemek anlamına geldiğidir. Uzlaşmaya istekli olduğunuz sürece gerçekten istediğinizi elde edebilirsiniz.

Asteroid Vesta bağlılık ve sadakat sorunları ile ilişkilidir ve Kasım ortasından yıl sonuna kadar idealist Balıklarla ortak olduğu için, ilişkinizin yürümesi söz konusu olduğunda her şey hazır olacaktır. Ve bu takdire şayan olsa da, sizi tüketmesine izin vermemeye dikkat edin. Yaratıcı ve sezgisel olmak, bu zaman çerçevesinde ilişki başarısı için en iyi araçlarınızdır.


İkizler Burcu 2022 Yılı Yıllık Aşk Burç Yorumu

Aşk tanrıçası Venüs, yıla ciddi düşünen Oğlak burcunda geri gitmeye başladığından, ruh hali tam olarak romantik değil, ancak dikkat ederseniz, bu geçişten hala bazı önemli çıkarımlar var. Geçmişten gelen şeyler şimdi geri geliyor ve size önemli dersleri öğrenmeniz için ikinci bir şans veriyor. Ayrıca şimdi yüksek beklentilerinizi karşılamanız istenecek ve hatta ilişki hedeflerinizin karşılanmadığını veya geçen yılın sonunda aşk hayatınızın beklediğiniz gibi yaşamadığını bile kabul edebilirsiniz.

Bununla birlikte, yaz ayları biraz daha ısınır ve tutkulu Mars, Haziran ayı boyunca ve Temmuz ayının başında ateş burcu Koç ile ortak olduğundan, kıvılcımlar uçmaya hazırdır. Şu anda çok rekabetçi bir havanız var ve “alındığını” bildiğiniz biri için harekete geçmekten korkmuyorsunuz. Herhangi bir soruna neden olmak için yola çıkmıyorsunuz, ancak agresif tavrınız bazıları için bir dönüş olabilir. Gördüğünüz gibi, sıcağı kaldıramıyorlarsa, mutfaktan çıkmalılar!

Aşka ve cinsiyete dolanmış asteroitler Eros ve Sappho, Temmuz ayını duygusal Yengeç ile eşleştirerek geçirirler, bu nedenle duygularınız fiziksel yakınlıkla çok yakından bağlantılıdır ve birini olmadan diğerini deneyimlemeniz zor olabilir. Biriyle sevişmek için birini sevmek mi gerekir yoksa sırf beraber yattığınız için mi aşık olursunuz? Hayır, elbette hayır, ama yakın olduğun birine karşı hisler beslemekten kaçınamayabilirsin. Bu sıradan yaz kaçamağı planları için çok fazla!


İkizler Burcu 2022 Yılı Yıllık İş Burç Yorumu

Çalışkan, ciddi, kariyer odaklı Satürn, bu yıl boyunca bağımsız, asi ve yenilikçi Kova burcunda zaman geçirerek size işinizde ve/veya yatırım portföyünüzde bazı değişiklikler yapma şansı veriyor. Satürn ılımlılık ve dikkatli olmakla ilgilidir, ancak Kova enerjisi işleri biraz gevşetmeye ve sizi risk almaya teşvik etmeye çalışır. Bu nedenle, bu alanlarda herhangi bir büyük hamle yapmak söz konusu olduğunda dikkatli davranmak isteyebilirsiniz, ancak bu yıl büyük getirilere yol açabilecek daha küçük risklere dikkat edin.

Devrimci Uranüs, on iki ay boyunca istikrarlı para yöneticisi Boğa ile dönüyor ve bu, küresel ölçekte işleri bozma yeteneğine sahip. 2022’de yatırımları mümkün olduğunca çeşitlendirmek, kripto para birimi gibi şeyleri takip etmek ve teknolojiyle ilgili diğer son teknoloji yatırım fırsatlarını araştırmak isteyeceksiniz. Geçimini sağlamanın alternatif yolları da daha popüler hale gelebilir ve kendinizi büyük değişikliklere açmak, becerilerinizi geliştirirken ve yeni kariyer alanlarında özgüven kazanırken kazanma kapasitenizi artırmanıza yardımcı olabilir.

Yeni bir ay, kariyer olayları söz konusu olduğunda her zaman hoş bir işarettir, bu nedenle Mayıs sonunda çok yönlü burcunuzda bu iyimser ay tutulması göründüğünde, işlerde oldukça şaşırtıcı planlarınız olmalıdır. Şu anda çok şey oluyor, ancak mükemmel fikirlerinizden hiçbirini tamamlamadığınızı göremediğiniz noktaya kadar dikkatinizin dağılması eğilimine direnin. Başlatıcı olmak harika bir şey ve bu verimli ay evresinde bunlardan bolca yapacaksınız, ancak projelerinizi tamamlamak için gerçekten bağlı kalmak size son zamanlarda özlediğiniz tatmin (ve telafi) duygusunu verecektir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.