İkizler Haftalık Burç Yorumları (20 Aralık – 26 Aralık Haftası)

İkizler burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 20 Aralık – 26 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta düğün çanları kulaklarınızda çınlıyor. İkizler, etrafınızda romantizm var.

Hafta 19 Aralık Pazar günü Güneşin Yay burcunda, ilişkiler evinizde, yasal taahhütler evinizde Jüpiter ile Kova burcunda altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Ayrıca Venüs geri gidiyor. Tanıdığınız biri yakın zamanda evlenmiş olabilir veya belki bugün bir düğüne katılıyorsunuz. Daha büyük çocuklarınızdan biri size nişanlanmayı düşündüklerini söyleyebilir. Aşk arıyorsanız, bağlılık arayan biriyle tanışabileceğiniz için bu bir partiye katılmak için iyi bir gün.

20 Aralık Pazartesi günü, yatırım evinizdeki Oğlak burcundaki Merkür, sezgi evinizdeki Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapıyor. İkizler, borsanın nereye gidebileceğine dair bir fikirle uyanabilirsiniz. Ancak sıçramadan önce bütçenizi aklınızda bulundurun. Harcanabilir gelirle ilgili spekülasyon bir şeydir, ancak kira parasıyla bahse girmek istemezsiniz.


İkizler Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

19 Aralık’ta Yengeç burcunun yönetici gezegeniniz Merkür ve joker karakter Uranüs ile sert bir t-kare oluşturduğu 19 Aralık’ta mevcut ve geçmiş ilişkilerinizde verilen ve alınan şeylere dikkat edin. Başkalarının iyi niyetinizi hafife aldığını düşünüyorsanız, zamanınızı, duygularınızı ve genel cömertliğinizi geri çekmenin zamanı gelmiş olabilir. Önümüzdeki haftalarda kendinize saygı duyma konusunda bunlardan pek çok şey olacak ve sizin nezaketinizden yararlanabilecek veya buna hakkı olan kişilerle sınırlar belirlemeniz önemli olacak.

Şans eseri, Venüs şu anda geri harekette ve haritanızın dönüşümü yöneten bölümünü aktive ederken, konu derinizi değiştirmeye geldiğinde sizin için çok iş var. Venüs’ün Plüton ile ittifak kurduğu yirmi dördüncü ve yirmi beşinci günlerde ilişkilere yaklaşımınız söz konusu olduğunda, vibe özellikle dönüştürücü olacaktır. Bu enerji, mutluluğa doğru ilerleyecekseniz, aşk hayatınızın nasıl değişmesi gerektiğini mutlak bir netlikle görmenizi sağlayacaktır. Küçük bir meditasyon seansı almak için kendinize biraz zaman verin ve evrenden yeniden yaşamak istemediğiniz ilişki döngülerini kırmanıza yardım etmesini isteyin.


İkizler Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sebep için duraklayın, İkizler! Bu haftanın transitleri, yeni profesyonel maceralara atılmadan önce iki kez düşünmenizi teşvik edecek.

19 Aralık Pazar günü iş odaklı Oğlak burcunda Venüs istasyonları geri hareket ediyor. Şu andan itibaren Şubat 2022’ye kadar, başka bir tarafla aranızdaki sözleşmelerin mali şartlarını revize etme sürecinde olabilirsiniz. Ekipman veya bankacılık girişimleri gibi paylaşılan profesyonel varlıklarınız bir yeniden yapılandırma sürecinden geçebilir. Bu süre zarfında, kar etmek yerine yatırımlarınızı revize etmeye daha fazla odaklanabilirsiniz. Ardından 22 Aralık Çarşamba günü güneş Oğlak burcuna geçiyor, bu da mali durumunuzu dönüştürmeye odaklandığınız anlamına geliyor. Son derece onarıcı bir sürecin başlangıcı olabilir! Bu arada, Satürn, tüm hafta boyunca geri giden Uranüs’e kare açı yapıyor, bu da sizin gizli yetenek ve zayıflık sektörünüzü ve yüksek öğrenim, genişleme ve deneyim sektörünüzü vurguluyor. Kare, profesyonel geçmişinizin ve kariyer yolunuzun değerini genişletmek için bir endişeyi gösterir. Geri giden Venüs ile birlikte kareyi göz önünde bulundurursak, gelişmek için yeni deneyimlere girişmekten vazgeçmek akıllıca olabilir. Bunun yerine, mevcut çabaların ilerlemesine odaklanın.


İkizler Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu hafta başında yeni biri sizde büyük bir etki bırakacak. Başınızı kazıtıp bir tarikata katılmanız yeterli olmayabilir, ancak en azından kaçındığınız bazı büyük sorunlar hakkında düşünmenizi sağlayacaktır. Çarşamba gününden itibaren nerede olduğunuz ve nerede olduğunuz konusunda biraz daha tuhaf hissedeceksiniz, ancak büyük değişikliklerin geldiğini görebilirsiniz. Hafta sonu, büyük hayallerinizi düşünmek ve onları nasıl gerçeğe dönüştüreceğinizi bulmak için harika bir zamandır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.