İkizler Burç Yorumları 9 Aralık 2021

İkizler burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 9 Aralık 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Aralık 2021 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uyum arayan Venüs, seks, paylaşılan kaynaklar ve ruhlar arası bağlantılardan oluşan erotik sekizinci evinizi göz kamaştırmaya devam ederek, samimi birlikteliklerden oluşan boğucu sektörünüze tutku ve romantizm getiriyor. Yakalayış? Venüs, gerileme öncesi gölge evresinin ortasında, güç merkezi Plüton ile sarhoş edici kavuşumuna yaklaşıyor. İkizler, kimi baştan çıkarmaya çalışıyorsun? Ne için bekliyorsun? Ama daha da önemlisi, atlarınızı tutun! Ya da belki de değil, hem güneş hem de gezegensel yöneticiniz Merkür’ün şu anda taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve bire bir bağlantılarınız aracılığıyla birleştiğini düşünürsek. Zaman doldu ve bu takas uzun zaman oldu.


9 Aralık 2021 Perşembe İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün biraz ucuz olmak sorun değil. Aklında oldukça büyük hedefler var ve onlara ulaşmak için gelecekte biraz paraya ihtiyacın olacak. İlk buluşmalarda bir ton harcamayın. Yapmadığına sevineceksin.


9 Aralık 2021 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün Venüs Plüton ile kavuşum yaptığı için Mars-Jüpiter karesine rağmen bir miktar iyileşme olabilir! İkizler, bu istikrarlı birliktelik, gizli dönüşüm sektörünüzü, öz-ustalığınızı, paylaşılan varlıklarınızı ve yatırımlarınızı etkiler. Bugünden itibaren, iş yerindeki mali anlaşmalarınızda biraz yavaş da olsa kesin bir değişiklik görebilirsiniz. Neyse ki, bu bağlantı size büyük fayda sağlayabilir! Özellikle daha fazla finansal pay veya ödeme istiyorsanız, meslektaşlarınızla müzakere etmenin daha kolay olduğunu görebilirsiniz. Profesyonel zihniyetiniz daha fazla iş benzeri hale geldiği için daha fazla güç elde etmek daha kolay olabilir.


9 Aralık 2021 Perşembe İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sorunlara ilişkin geniş bakış açınız size fikir verir – bunu bugün başkalarıyla paylaşın.


9 Aralık 2021 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Şu anki kariyer hikayende neler oluyor, İkizler? Perşembe gününün kozmik manzarası sizi bu anlatıya geri dönmeye ve hedeflerinizi belirlemeye teşvik ediyor. Ay’ın vizyon sahibi Balık’taki varlığı, size ilham ve hayal gücü pompalar, ancak kozmik temas eksikliği, topun yuvarlanmasını zorlaştırır. Yeni bir şeye başlamak yerine, halihazırda devam etmekte olan projeler üzerinde çalışmayı hedefleyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.