İkizler Burç Yorumları 7 Aralık 2021

İkizler burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü neler bekliyor? İkizler burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 7 Aralık 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Aralık 2021 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Analiz felci çok mu, İkizler? Meraklı gezegen yöneticiniz Merkür ve anlaşılması zor Neptün arasındaki bugünkü puslu kare, potansiyel olarak huzursuzluk ve genel kafa karışıklığı duygularını tetikleyebilir. Merkür haritanızın bu alanında gezinmeye devam ederken, bu özellikle bire bir ilişkileriniz söz konusu olduğunda geçerlidir. Bununla birlikte, amacınızı anlamadığınızı düşünüyorsanız, umutsuzluğa kapılmayın. İster inanın ister inanmayın, yazmak daha da kolay olabilir. Aksi takdirde, sevgilinizle küçük yanlış anlaşılmalara girmek kolaydır. Bu arada, Luna’nın inanç sistemlerinizden oluşan dokuzuncu eviniz aracılığıyla pragmatik Satürn’e yakınlığı sizi daha büyük resme odaklanmaya teşvik ediyor.


7 Aralık 2021 Salı İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün dönen tura sayısı için yeni bir rekor kırabilirsiniz. Tamamen meşgulsün ve onu tamamen seviyorsun ve seni yavaşlatmaya çalışan herkes kaba bir uyanış içinde.


7 Aralık 2021 Salı İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Devam eden Mars altmışlık Plüton sayesinde işinizde gücünüze güvenirken, Mars kare Jüpiter nedeniyle birkaç engelle karşılaşabilirsiniz. Meydan, yukarıda ve öteye gitmeniz ve yeni zirvelere ulaşmanız için size yalvarır. Bunun ne olabileceği sorusu. İkizler burcu. Merkür bugün Neptün ile kare açı yaptığından, kariyer yolunuzun ilerleyebilmesi için neyi ve kime taahhüt etmek istediğiniz konusunda daha doğrudan olmanız gerekebilir. Nereye varabilecekleri konusunda net değilseniz, ortaklıklarınızı ve anlaşmalarınızı tekrar gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir.


7 Aralık 2021 Salı İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Umutlarınız ve dilekleriniz, onları paylaştığınızda gerçeğe dönüşmeye bir adım daha yaklaşır.


7 Aralık 2021 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

İkizler, günlük işiniz ile hayalinizdeki yörünge arasındaki ayrımın keskin bir şekilde farkında olmanız muhtemeldir. Salı günü gökyüzü, kendi kendini motive eden Mars ve vizyon sahibi Jüpiter arasında dinamik bir kareye sahiptir ve size bu yeni ufuklara sahip olmak için başvurmanız için bir enerji patlaması sağlar. Bu eşleştirme aynı zamanda ateşli tepkileri ve sinirliliği de artırarak, bedeninize girmek ve bastırılmış öfkeyi serbest bırakmak için ideal bir gün olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.