İkizler Burç Yorumları 6 Aralık 2021

İkizler burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 6 Aralık 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Aralık 2021 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Gerçek olsun ve sadece gülümseyip başını sallamadığınızdan ve insanları yatıştırmak için her şeyi söylemediğinizden emin olun. İnanılmaz derecede rahatsız edici olsa bile, bugün olanlarla yüzleşmelisin!


6 Aralık 2021 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Arkanıza yaslanın, rahatlayın ve bu harika günün tadını çıkarın. Bugün minimal çatışmalar olacak.


6 Aralık 2021 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

İkizler, bugün kalbinizde kıpırdanan duygulardan geri dönmeyin. Duygularınızı rasyonalize etmek sizin için kolaydır, ancak önce mantığı koymak yerine, ortaya çıkan her şeyi yargılamadan kucaklamayı hedefleyin. Gerçekçi Oğlak ayı, bugün manyetik Venüs ve yenilenme arayan Plüton ile birleşerek, hangi eski ilişki yaralarının iyileşmesi ve eğilmesi gerektiğini aydınlatıyor.


6 Aralık 2021 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, işe koyuyorsunuz ve bu gösteriyor. Ay, seks, paylaşılan kaynaklar ve ruhtan ruha bağlantılardan oluşan sekizinci evinizi harekete geçirmeye devam ediyor, işbirliklerinizden önemli bir ortaklığın temeline kadar her şeyi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Ayın Venüs ve Plüton’a yakın olacağını ve bunun da dinamiğe bir yoğunluk ve baştan çıkarma katmanı ekleyeceğini unutmayın. Bu, sevgilinize sahip çıkmak için yeterli bir neden değilmiş gibi, Pluto cüretkar Mars ile uyum içinde olacak ve size korkusuz bir paraşütçünün sürüş ve kararlılığını verecek.


6 Aralık 2021 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Zamanınızı ve enerjinizi işinize yatırmak, doğal olarak Mars ve Plüton arasındaki süregelen altmışlık açının altında gelir. İkizler, işte güçlü hareketler yapmayı amaçladığın için sürüşün eşsiz! Ancak, Jüpiter’in Mars karesi sayesinde hemen başarıya ulaşmak zor olabilir. Kare, sonunda çabalarınızda bir çeşit bolluk veya başarı yaşayacağınızı gösterir – ancak birkaç engelin üstesinden gelmeden değil. Profesyonel dönüşümün devam edebilmesi için uzlaşmayı gerektiren başka bir tarafla aranızda fikir ayrılığı olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.