İkizler Burç Yorumları 30 Aralık 2021

İkizler burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 30 Aralık 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Aralık 2021 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aklında biri mi var, İkizler? Ay’ın Jüpiter tarafından yönetilen Yay burcuna geçişini ve taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi göz önünde bulundurduğunuzda mantıklıdır. Bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı, bu, siz ve önemli bir kişi arasındaki kendiliğindenliği ve özgürlüğü – veya bunların eksikliğini – vurgular. Şanslı Jüpiter’in şu anda Balık burcundan ve onuncu otorite evinizden geçmekte olduğunu ve kişisel ve profesyonel yaşamınız arasında olası bir çatışmayı akla getirdiğini unutmayın. Ay, kariyerle ilgili onuncu evinizden Jüpiter ile kare açı yapacağından, bu özellikle şimdi geçerlidir. Dengeni koru.


30 Aralık 2021 Perşembe İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Enerjiniz mevcut sosyal sahnede eksik, o yüzden dışarı çıkın ve işleri gerçekleştirin. Çalışanlarınızın liderlik veya herhangi bir tür rehberliğe ne kadar aç olduklarına şaşıracaksınız.


30 Aralık 2021 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, günlük iş ve rutin sektörünüzde parlayan Akrep burcundaki ay ile son birkaç gündür işinize odaklanmış olabilirsiniz. Ay enerjisi adanmıştır, bu nedenle ayrıntılar ve son tarihler konusunda biraz takıntılı olabilirsiniz. Neyse ki, bu ağır ay yatırımı karşılığını veriyor! Bugün ilerleyen saatlerde Ay, dikkatinizi taahhütlerinize çevirerek neşeli Yay burcuna geçiyor. Ay enerjisinin değişimi sonunda sizi yoğun bir durgunluktan kurtaracak ve iş yerinde daha dostça bir aşamaya geçecek. Muhtemelen konuşkan hissedeceksiniz, bu da işyeri tartışmaları ve ilişki kurmak için mükemmel!


30 Aralık 2021 Perşembe İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İnsanlar iyi parçalardan ve kötü parçalardan oluşur; dengenin güzelliğini kucaklayın.


30 Aralık 2021 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı gökyüzünde ilerlerken, bir dizi destekleyici yön oluştururken, günün ilk bölümünde biraz ev temizliği ve organizasyonu yapmaya çalışın. Bu enerji, alanınızı boşaltmak için mükemmeldir ve tatil sezonundan kalan ambalaj kağıdı artıklarını, ambalajları veya artıkları atmanıza yardımcı olur. Alanınızı boşaltırken, kendinizi daha hafif ve duygusal olarak yükselmeye başlayacak ve size kutlayacak bir şeyler vereceksiniz. Günün ilerleyen saatlerinde Ay burcunu Yay burcuna çevirerek, önümüzdeki günlerde aşk hayatınızı ısıtırken odağı kalp meselelerine kaydırıyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.