İkizler Burç Yorumları 28 Aralık 2021

İkizler burcunun 28 Aralık 2021 Salı günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 28 Aralık 2021 Salı günü neler bekliyor? İkizler burcunun 28 Aralık 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 28 Aralık 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 28 Aralık 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 28 Aralık 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Aralık 2021 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

En iyi yaptığınız şeyi yapın, İkizler: Doğaçlama yapın ve durumunuzdan en iyi şekilde yararlanın. Örneğin, bugünün Akrep ayı, günlük ritüeller, durum tespiti ve sıkıcı yapılacaklar gibi sorumlu altıncı evinizin üzerinde gezinirken, kendinizi işinize ya da ilişkinizde sıkıntı yaratabilecek sıradan meselelere kaptırabilirsiniz. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, iyi haber şu ki, Luna, taahhüt ettiğiniz yedinci evinizin göksel hükümdarı olan Jüpiter ile uyumlu bir hizada olacak, uzlaşma ve diğer önemli kişiler – bu da size kutunun dışında düşünmeniz için ilham veriyor, ve ilişkinizdeki diğer seçenekleri keşfedin.


28 Aralık 2021 Salı İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Mümkünse bugün kıyıya çıkmaya çalışın, çünkü enerji seviyeniz henüz tam olarak orada değil. Hayatınızın bir bölümünde gerçekten bir şeylerin değişmesini istiyorsunuz, ancak bunu gerçekleştirmenin doğru yolunu henüz göremiyorsunuz.


28 Aralık 2021 Salı İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, ilkbaharın sonundan yaz ortasına kadar işte nasıl hissettiniz? Kendi yolunuzdan daha umutlu, sektörünüzde daha çok tanınan ve belki de bir şeyi başarmak için yola çıktığınızda daha şanslı hissettiniz mi? Bu olumlu duygular ve daha fazlası bugün Jüpiter Balık’a girerken geri geliyor! Jüpiter’in uysal yardımseverliği, gelecek yıl kariyerinizde parlayacak. Muhtemelen, bu transit sayesinde profesyonel açıdan en şanslı burçlardan birisiniz! Bu nedenle, tüm iyi enerjiyi içinize çekin ve Jüpiter’in kariyer yolunuzu bolluk içinde genişletmesine izin verin.


28 Aralık 2021 Salı İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün içsel endişelerinizden uzaklaşın ve etrafınızda olup bitenlere doğru dönün.


28 Aralık 2021 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah, Terazi burcu, şu anda retroda olan estetik güdümlü Venüs ile kare açı yaparken, tatlı İkizler, görünüşler konusunda endişelenmemeye çalışın. Kötü saç günleri ve kusurların ara sıra hepimizin başına geldiğini unutmayın. Bu yüzden, kendinizi en iyi hissetmeseniz bile günü çeneniz yukarıda tutmaya çalışın. Öğleden sonra Ay Akrep burcuna geçtiğinde işler çok daha iyi olacak ve odağınızı yapılması gereken işlere kaydıracak. Kendinizi görev ve sorumluluklarınıza vermek, kendinize olan güveninizi yeniden kazanacak ve bu gece dürüst bir şekilde çalıştığınızı bilerek rahat bir şekilde dinlenebileceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.