İkizler Burç Yorumları 20 Aralık 2021

İkizler burcunun 20 Aralık 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 20 Aralık 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunun 20 Aralık 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 20 Aralık 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 20 Aralık 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 20 Aralık 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Aralık 2021 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegensel yöneticiniz Merkür, romantik bağlantınızın temelini çevreleyen temalara vurgu ve netlik getirerek, seks, paylaşılan kaynaklar ve işbirlikleri ile ilgili sekizinci evinizi ateşlemeye devam ediyor. Gizemli ve tabu, bu süre zarfında normalden çok daha meraklısın, ama aynı şekilde, çeşitli ipuçlarıyla da bombalanıyorsun. İkizler, kesinlikle bir şeyler ters gidiyor ve bunu kemiklerinde hissedebiliyorsun. Venüs ve Plüton da haritanızın bu alanı üzerinden eşleşiyor, bu yüzden kesin olan bir şey var: romantik taahhütleriniz test ediliyor. Sezginizi takip edin ve doğru olduğunu bildiğiniz şeyleri sorgulamayın.


20 Aralık 2021 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendinizi şaşırtmak için harika bir gün, bu yüzden etrafta taşıdığınız tuhaf önyargılı fikirleri bir kenara bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve bunun yerine dünyayı yeni gözlerle görmeye çalışın. Hayat ilginç bir yolculuktur.


20 Aralık 2021 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yolun nereye gidebilir, İkizler? Merkür bugün geri giden Uranüs ile üçgen açı yaptığında, bir sonraki adımınız hakkında beklenmedik bir gelişme yaşayabilirsiniz! Uranüs retrosu bilinçaltınıza çarparken Merkür, paylaşılan varlıklar ve yatırımlardan oluşan gizli sektörünüzden geçiyor. Her iki gök cismi birlikte, profesyonel varlıklarınız hakkında istikrarlı ancak değerli bir atılım önerebilir. Bir sözleşmede, işbirliğinde veya yatırımda bir şeylerin daha iyiye doğru değişebileceğini fark edebilirsiniz. Sonuç olarak, bundan önemli bir parasal veya mülk kazancı olabilir! Bu birleşme, satın alma veya satış için harika bir geçiş olabilir.


20 Aralık 2021 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün konfor bölgenizden çıkın ve insanlarla yeni bir şekilde bağlantı kurun.


20 Aralık 2021 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Merkür, bugün evrimsel Uranüs’ün faydalı bir yönünü oluşturuyor ve sizi kişisel dönüşüm yolunda ilerlemeye itiyor. Artık size hizmet etmeyen insanlara, durumlara veya alışkanlıklara gelince, bu kozmik iklim ipinizin sonuna gelmenize neden olacak ve size daha iyi insanlar ve yaşam tarzı seçimleri lehine ölü ağırlıklardan kurtulma gücü sağlayacaktır. Akşam yaklaşırken, Yengeç ayı rüya gibi Neptün ile tatlı bir bağlantı paylaşacak ve sizden kariyer hedeflerinizi kabul etmenizi isteyecek. Hayalinizdeki işi tezahür ettirmek için harekete geçmek için bu ilham verici titreşimlerin momentumunu kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.