İkizler Burç Yorumları 15 Aralık 2021

İkizler burcunun 15 Aralık 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 15 Aralık 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? İkizler burcunun 15 Aralık 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 15 Aralık 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 15 Aralık 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 15 Aralık 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Aralık 2021 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yüzeysellikleri vurgulama, İkizler. Ay, kapalı onikinci gizli evinizin, rüyaların, gizli gündemlerin ve perde arkasındaki her şeyin üzerinde gezinirken, geri çekilme ihtiyacı hissediyor veya belki de bir sonraki hamlenizi düşünüyor olabilirsiniz. Bu özellikle, Luna'nın onuncu otorite eviniz aracılığıyla Neptün'e olan tatlı altmışlık açısını düşündüğünüzde geçerlidir, çünkü kendinizi ikinci kez tahmin etmeye ve/veya kararınızdan emin olmaya meyillisiniz. Statükoya çok fazla odaklanmak sizi sevgilinize yaklaştırmaz. Aksine, bu süre boyunca enerji alışverişlerinize dikkat edin. Bağlantınıza öncelik verin.


15 Aralık 2021 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İşleri başlatmanız gerekiyor, ancak onları bitirmek için endişelenmenize gerek yok. Erken ayrılmaya veya başka yeni şeylere başlamaya karar verirseniz, bolluğunuzu alacak birçok insan var.


15 Aralık 2021 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Tüm işlerinizi halletmek ve her şeyi yoluna koymak için çok güzel bir gün.


15 Aralık 2021 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, ilişkilerinizin yolunuzu nasıl değiştirdiğini gözden geçirmek için biraz zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Tutkulu Mars, bugün güney ay düğümü ile yakınlaşıyor ve burcunuzda kuzey ay düğümü ile karşıtlık oluşturuyor. Geçmişinizin mi yoksa mevcut ilişkilerinizin mi sizi en yüksek potansiyelinize ulaşmaktan alıkoyduğunu düşünün. Aşk adına bazı hobileri, hedefleri ve hatta arkadaşlıkları bir kenara koyduğunuz sonucuna varırsanız, ara verme ve bazı değişiklikler yapma zamanı gelmiş olabilir. Senaryoyu hemen çevirmek için kendinize baskı yapmayın, ancak kesinlikle bazı kademeli değişiklikler yapmalısınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.