İkizler Burç Yorumları 10 Aralık 2021

İkizler burcunun 10 Aralık 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 10 Aralık 2021 Cuma günü neler bekliyor? İkizler burcunun 10 Aralık 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 10 Aralık 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 10 Aralık 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 10 Aralık 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

10 Aralık 2021 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna'nın sınırsız Neptün'e yakınlığı, bugün harekete geçme konusunda kendinizi kısıtlanmış ve/veya güvensiz hissetmenizin nedeni olabilir, İkizler. Huzursuzsunuz ama aynı zamanda bu süreçte seçeneklerinizi keşfetmeye de önem veriyorsunuz. Venüs'ün bugün Oğlak burcundaki güç merkezi Plüton'a katılarak seks, enerji alışverişi ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizi ateşleyeceğini, yani tutkularınızın büyüklüğünü inkar edemeyeceğinizi unutmayın. Bekar veya zaten bağlı, sizi arzu ettiğiniz ilişkiye yönlendiren şey bu olabilir. Meydan okuma? Her şeyin yoğunluğuna rağmen süreçte pragmatik olmak önemlidir.


10 Aralık 2021 Cuma İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendinize enerji ayırın ve karışmamaya çalışın. Arkadaşlarınızdan bazıları bir arbede içinde olabilir, ancak bu bir veya iki gün içinde geçmeyecek bir şey değil. Sadece tarafsız kalın ve geçmiş şeyler çok yakında geride kalacak.


10 Aralık 2021 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars, bugün Balık burcundaki ilk dördün ay için tam zamanında Jüpiter'le olan karesini bitiriyor! İkizler, nazik Luna sizden kariyer, statü ve başarı sektörünüze sezgisel olarak bakmanızı istiyor. Özellikle belirli fırsatları diğer fırsatlara tercih etmeniz gerekiyorsa, hangi profesyonel yolu seçmek istediğinizi belirlemek zor olabilir. Güzel Luna, kalbinizin sesini dinlemenizi hatırlatmak için burada. Bazen, bunu söylemek yapmaktan daha kolaydır. Ancak kendinizi size neşe veren ve tatmin olmuş hissetmenizi sağlayan profesyonel tutkulara adamayı düşünmek akıllıca olabilir.


10 Aralık 2021 Cuma İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bütçeleri gözden geçirmek eğlenceli değil, ancak yapmanız gereken bir şey – ve yakında.


10 Aralık 2021 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Çeşitli önemli kozmik olaylar Cuma günü İkizler gökleri altında birleşiyor. Manyetik Venüs, günü duygusal olarak ham Plüton ile birleştirerek geçirir ve sizi gün ışığında uzun süredir devam eden yakınlık fobilerini kabul etmeye zorlar. Yakın ortaklıklarla ilgili konularda gerçeği halının altından süpürmek önemlidir. Bu arada, ilk çeyrek Balık ayı, kamusal yaşamınız ve ilişki ihtiyaçlarınız arasındaki ayrımı aydınlatır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.