Haftalık Burç Yorumları (20 Aralık – 26 Aralık Haftası)

Haftalık burç yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi,Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu

Koç Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta adrenalin patlaması yaşayabilirsiniz. Koç, heyecan verici bir şeye davet edilebilirsin.

Hafta 19 Aralık Pazar günü Güneşin Yay burcunda, macera evinizde, dostluk evinizde Kova burcunda Jüpiter ile altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Ayrıca Venüs geri gidiyor. Bir arkadaşınız sizi cazip bir teklifle arayabilir. Birlikte bir macera planlayabilirsiniz. Bu, açık havada kaya tırmanışı veya kapalı hava dalışı (uçak veya paraşütsüz tür) içerebilir. Koç, tekrar çocuk gibi hissedebilirsin.

20 Aralık Pazartesi günü kariyer evinizdeki Oğlak burcundaki Merkür, para evinizdeki Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Sürpriz bir nakit hediye veya hediye kartı alabilirsiniz. Bu bir tatil hediyesi, ikramiye olabilir veya bir ödül kazanabilirsiniz. Ve bu şanslı bir gün olduğundan, en son şarkınızı Tik-Tok’a yüklemek sizi 10K abone eşiğini aşabilir ve sizin için yeni fırsatlar yaratabilir.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kariyerinize çok fazla odaklanabilirsiniz. Boğa burcu, işaretleri okumanın zamanı geldi.

Hafta, 19 Aralık Pazar günü, Güneşin Yay burcunda, kaynaklar evinizde, Jüpiter ile kariyer evinizde Kova burcunda altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Ayrıca Venüs geri gidiyor. Bir arkadaşınıza veya eski bir meslektaşınıza ulaştığınızda, bir iş fırsatı elde edebilirsiniz. Tam olarak doğru zamanda bağlanıyor olabilirsiniz. Bugün insanlara ulaşın ve sizin için hangi kapıların açılabileceğini görün.

20 Aralık Pazartesi günü, Oğlak burcundaki Merkür, seyahat evinizde, kendi Boğa burcunuzda Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Boğa, bugün yolda olabilirsin ve trafik olsa da (tabii ki), yine de harika zaman geçirebilirsin. Herkes öğle yemeğini yemek için çekildiğinde tatlı noktaya gelebilirsin. İleriye yelken açarsın. Bugün havaalanında birini alacaksanız, kaldırımda sizi beklerken bulmak için yalnızca bir kez daire çizmeniz gerekebilir.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta düğün çanları kulaklarınızda çınlıyor. İkizler, etrafınızda romantizm var.

Hafta 19 Aralık Pazar günü Güneşin Yay burcunda, ilişkiler evinizde, yasal taahhütler evinizde Jüpiter ile Kova burcunda altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Ayrıca Venüs geri gidiyor. Tanıdığınız biri yakın zamanda evlenmiş olabilir veya belki bugün bir düğüne katılıyorsunuz. Daha büyük çocuklarınızdan biri size nişanlanmayı düşündüklerini söyleyebilir. Aşk arıyorsanız, bağlılık arayan biriyle tanışabileceğiniz için bu bir partiye katılmak için iyi bir gün.

20 Aralık Pazartesi günü, yatırım evinizdeki Oğlak burcundaki Merkür, sezgi evinizdeki Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapıyor. İkizler, borsanın nereye gidebileceğine dair bir fikirle uyanabilirsiniz. Ancak sıçramadan önce bütçenizi aklınızda bulundurun. Harcanabilir gelirle ilgili spekülasyon bir şeydir, ancak kira parasıyla bahse girmek istemezsiniz.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, tutumluluğun aslında eğlenceli olduğunu görebilirsiniz. Yengeç, paranı hedeflerinin olduğu yere koy.

Hafta 19 Aralık Pazar günü, güneşin Yay burcunda, iş evinizde, diğer insanlardan gelen para evinizde Jüpiter ile Kova burcunda altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Ayrıca Venüs geri gidiyor. Bugün, biraz fazladan hamur yapma fırsatınız var. Fazla mesai yapıyor olabilirsiniz veya bir işletmeniz varsa satışlar artıyor. Bazıları izin almanızı önerebilir, ancak para kazanmak daha eğlencelidir. Yengeç, birisi borçlu olduğu bir borcu geri ödeyebilir.

20 Aralık Pazartesi günü ilişkiler evinizdeki Oğlak burcundaki Merkür, dostluk evinizdeki Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Aşkı arıyorsan, belki de arayışın bir arkadaşınla biter. Bir süredir tanıdığınız biri sizinle oldukça ilgileniyor olabilir. Belki geçmişte duygularını ifade etmekte özgür değillerdi, ama şimdi tüm istek ve arzuları boşa çıkabilirdi. Artık top sizde.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta kapınıza büyük bir fırsat gelebilir. Aslan, biri sana bir hediye veriyor.

Hafta 19 Aralık Pazar günü, romantizm evinizde Güneşin Yay burcunda, Jüpiter ile ilişkiler evinizde Kova burcunda altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Ayrıca Venüs geri gidiyor. Kapınızda (veya en azından Facebook akışınızda) geçmişinizden bir aşk görünebilir. Şimdi bu kişiyi aklından çıkaramazsın. Aslan, konuşmaya başla ve ne olduğunu gör.

20 Aralık Pazartesi günü iş evinizdeki Oğlak burcundaki Merkür, kariyer evinizdeki Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Patronunuzun arkasında bir boşluk bırakarak başka bir işe geçmesi olasıdır. Ya da bu patron seni de yanına almak istiyor. Bir işletmeniz varsa, bir influencer ürünlerinizden veya hizmetlerinizden bahsettiğinde ücretsiz (ve oldukça etkili) tanıtım alabilirsiniz.


Başak Burcu

Başak Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta Evrenin melodisini duyacaksınız. Başak, biraz sihir dokuyorsun.

Hafta 19 Aralık Pazar günü, evinizin ve ailenizin evinde Güneşin Yay burcunda, Jüpiter ile organizasyon evinizde Kova burcunda altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Ayrıca Venüs geri gidiyor. Bütün aile harekete geçiyor, evi tatiller ve muhtemelen gecelik misafirler için hazırlıyor olabilir. Belki birkaç yıldır dekorasyon yapmamışsınızdır ve şimdi her şeyi yapmaya hazırsınız. Ya da bir süre sonra evde ilk kez çocuklar olacak, bu her zaman kutlamak için bir nedendir.

20 Aralık Pazartesi günü zevk evinizdeki Oğlak burcundaki Merkür, uzun mesafeli iletişim evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Bugün, uzaktaki biriyle bağlantı kurabilirsiniz. Bu, bir süredir konuşmadığınız bir arkadaşınız olabilir. Onları bütün gece ayakta tutan yeni sahiplenilen yavru kedilerin hikayeleri olabilir. Ya da soy ağacını yaparken sizi bulan akrabalarınızla bağlantı kurabilirsiniz ve şimdi her zamankinden daha fazla ikinci kuzeniniz var.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, geçmişten biri ortaya çıktığında aşk hayatınız ısınabilir. Terazi, bir karar vermen gerekiyor.

Hafta, 19 Aralık Pazar günü, iletişim evinizdeki Yay burcundaki güneşle, romantizm ve macera evinizde Jüpiter’e altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Ayrıca Venüs geri gidiyor. Terazi, geçmişinizden biriyle tekrar bir araya gelme fırsatınız var. Terazi, bu kişi şu anda hayatına giriyor, kapıyı çalıyor ve içeri alınmayı bekliyor olabilir. Şimdi muhtemelen bu çağrıya cevap vermenin artılarını ve eksilerini tartıyorsun.

20 Aralık Pazartesi günü mesken evinizde Oğlak burcundaki Merkür, kaynaklar evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Terazi, ev için bir şeye ihtiyacın varsa, muhtemelen ödünç alabilirsin. Fantazi vakumu, siklonik emme gücü veya sıcak çorba yapacak kadar hızlı dönen blender ile test edebilirsiniz. Bir şey satın almak için tükenmeden önce, satın almadan önce deneyip deneyemeyeceğinizi görmek için aile üyeleri ve komşularla görüşün.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, başkalarına büyük planlarınızı bildirebilirsiniz. Akrep, bir değişime hazırlanıyorsun.

Hafta, 19 Aralık Pazar günü, güneşin Yay burcunda, para evinizde, emlak evinizde Jüpiter’e altmışlık yapmasıyla başlıyor. Bugün, aile üyeleriyle mülk hakkında konuşuyor, muhtemelen evi satıyor veya kiralık mülk alıyor olabilirsiniz. Akrep, belki büyükannen veya üniversiteye giden yetişkin çocuğun için arka bahçeye bir “büyükanne dairesi” inşa edebilirsin. Bugün imkanlar var.

20 Aralık Pazartesi günü iletişim evinizdeki Oğlak burcundaki Merkür, ilişkiler evinizdeki Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Bir kahve randevusu için ilgi çekici bir yabancıdan çok ilginç bir teklif alabilirsiniz. Akrep, bu daha önce gördüğün ama hiç uzun konuşmadığın biri olabilir. Ve şimdi, yerel Vons veya Stop & Shop’ta sırada beklerken, başınız romantizm düşünceleriyle dönüyor olabilir.


Yay Burcu

Yay Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta başkaları sizi bulmaya çalışıyor. Yay, popülariteniz artıyor.

Hafta 19 Aralık Pazar günü güneşin Yay burcunda (doğum günün kutlu olsun!), güven evinizde, iletişim evinizde Jüpiter’e altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. İnsanlar sizinle iletişim kurmak için kendi yollarından çıkıyor gibi görünüyor. Liseden arkadaşlar, bir topluluk grubundan tanıdığınız insanlar, eskiden birlikte çalıştığınız meslektaşlarınız, hatta anlaşamadığınız patronunuz bile, hepsi sizi düşünüyor gibi görünüyor. Yay, çevredeki en popüler insanlardan birisin.

20 Aralık Pazartesi günü para evinizdeki Oğlak burcundaki Merkür, iş ve emekten tasarruf sağlayan cihazlarınızda Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Bugün, hayatınızı kolaylaştırmak için bir parça teknoloji veya ekipman satın almak istiyor olabilirsiniz. Yay, bu daha iyi bir dizüstü bilgisayar, soğuk sabahlarda banyoya koymak için kompakt bir ısıtıcı veya arabanız için uzaktan kumandalı bir ateşleme olabilir. Kolay bir yaşam vizyonunuz var.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni bir şeye atlıyor olabilirsiniz. Neyse ki Oğlak, paraşütün var.

Hafta, 19 Aralık Pazar günü, psişik yetenek evinizdeki Yay burcundaki güneşle, finans evinizde Jüpiter’e altmış açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, pasif gelir elde etmek için bir yatırıma veya eğitim kursuna para yönlendiriyor olabilirsiniz. Coşkunuz bir yük treni gibi. Bu kararı dikkatlice düşünün. Bir yola girdikten sonra, yön değiştirmek zor olacaktır.

20 Aralık Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür macera, yaratıcılık ve doğurganlık evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Sen ve sevgilin özel bir şeyin gerçekleşmesi için deney yapıyor olabilirsiniz. Oğlak, kapıyı kapatıp yeni bir şey yaratmak için odaklanmış bir çabaya katılmak için iyi bir zaman. Doğurganlık ve yaratıcı enerji şimdi oldukça güçlü ve bundan yararlanmak isteyebilirsiniz.


Kova Burcu

Kova Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Yoldaki romantik bir tümsek dışında, bu hafta oldukça ilginç olabilir. Kova, en azından sıkılmazsın.

Hafta, 19 Aralık Pazar günü, Güneş’in Yay burcunda, arkadaşlık evinizde, kendi Kova burcunuzda Jüpiter’e altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Aylardır belki de yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınızla tekrar bir araya gelebilirsiniz. Ve dakikalar içinde, bir fırtınadan bahsediyorsunuz, gülüyorsunuz ve harika vakit geçiriyorsunuz. Bu video konferans üzerinden olabilir, ancak şahsen daha iyi olur.

20 Aralık Pazartesi günü, Oğlak burcundaki Merkür, dinlenme ve iyileşme evinizde, ev ve mesken evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Bu hafta izinli olabilir ve uyumak için biraz daha zamanınız olabilir. Günün çoğunda pijamalarınızla kalarak, istediğiniz zaman video oyunları oynayarak veya Tik-Tok videoları arasında gezinerek tüm avantajlardan yararlanın. Kova, eğlenceli bir günde kendinizi şımartın.


Balık Burcu

Balık Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yeni iş fırsatları mümkün. Balık, meleğin seni izliyor.

Hafta, 19 Aralık Pazar günü, kariyer evinizdeki Yay burcunda güneşin melekler evinizde Jüpiter ile altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, beklentilerinizin ötesinde fırsatlara sahipsiniz. İş değiştirmek istiyorsanız, yeni bir fırsat için cennete bir dua göndermenin tam zamanı. Mevcut işinizde kalmak istiyorsanız, bu mesajı koruyucu meleğinize gönderin. Bugün, ihtiyacınız olan şey için göksel yardım alabilirsiniz.

20 Aralık Pazartesi günü topluluk evinizde Oğlak burcundaki Merkür, mahalle evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Balık, bugün bölgenizdeki muhtaç ailelere oyuncak veya yiyecek dağıtmak için yerel bir kuruluşla çalışıyor olabilirsiniz. Bir kreşi desteklemek için bir bağış toplama etkinliğine yardım ediyor veya sanat ve el sanatları satıyor olabilirsiniz. Tatil alışverişi yapıyorsanız, yerel işletmeleri desteklemek için iyi bir zaman.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.